30 augustus 2021

Het Premiumaanbod van Brembo op MIMS in Moskou

De grote Russische vakbeurs die gewijd is aan aftermarketproducten en werkplaatsgereedschappen is terug.

Ook de grote stand van Brembo van meer dan 75 m2 was aanwezig in het Moscow Expocentre, waar van 23 tot 26 augustus de editie 2021 heeft plaatsgevonden van de vakbeurs ‘MIMS – Automechanika Moscow’, de grootste Russische expositie voor de aftermarket en werkplaatsgereedschappen dat na de digitale editie van 2020 weer met publiek werd gehouden.

Rusland heeft 150 miljoen inwoners en is de op twee na grootste markt voor voertuigen op de weg in Europa, net na Duitsland, met meer dan 50 miljoen auto's, vrachtwagens en lichte bedrijfsvoertuigen op de weg, waardoor dit land een belangrijke aftermarket is. Meer dan 20% van de hele nationale aftermarket is in het gebied rondom Moskou geconcentreerd en de hoofdstad vormt niet alleen een belangrijke toegangspoort tot de enorme lokale markt, maar ook tot Kazachstan, Oekraïne, Wit-Rusland en de Baltische Republieken.

In deze context heeft de stand van Brembo een hoofdrol gehad. De stand heeft het premium imago van de groep in de aftermarket onderstreept, dankzij de overdracht van knowhow die is opgedaan met producten van de eerste uitrusting voor de grootste wereldspelers in de auto-industrie. Daarnaast heeft de stand een belangrijke boodschap overgebracht om te benadrukken dat Brembo een topmerk is, een marktleider op het gebied van remsystemen en een groot merk met een ruim multi-productaanbod voor elk type voertuig.

De belangrijkste aftermarket-remschijven zijn tentoongesteld (van het assortiment Xtra, Co-Cast tot PVT Plus), samen met het assortiment Brembo-remblokken, de smeermiddelen B-Quiet, de Premium remvloeistof, de hydraulische onderdelen en de reparatiekit voor remtangen. Veel waardering was er van de bezoekers ook voor een compleet F1-remsysteem en een CCM-systeem.
De laatste editie met publiek van Mims, in 2019, trok ongeveer 29 duizend bezoekers met meer dan 1400 standhouders uit 36 landen op een beursoppervlak van 50 duizend vierkante meter dat ruimte bood aan producten en diensten uit de sectoren Parts & Components, Electronics & Systems, Repair & Maintenance, Accessories & Tuning, Service station & Car wash, IT & Management.
 
Privacybeleid">