01 februari 2018

WYBE - BREMBO EXPERTS AAN HET WOORD

Het belang van het volgen van een Brembo Expert-training volgens monteurs zelf

“Enthousiast over Brembo Expert remsysteemtraining”
 
Wybe Seinstra kijkt met een goed gevoel terug op de Brembo Expert remsysteemtraining die hij heeft gevolgd. “Ik kan er kort over zijn: het is een goede en interessante training.”
 
Seinstra investeerde een half jaar geleden een dagdeel om de Brembo Expert training te volgen. Hij slaagde voor het afsluitende examen. Vakgarage Oudenbosch, sinds 2012 het garagebedrijf van Seinstra en Wilbert Smits, mag zich sindsdien ‘Brembo Expert’ noemen. Voor de klantenkring is dat de garantie dat Vakgarage Oudenbosch over up-to-date kennis van het remsysteem beschikt en de juiste onderdelen en gereedschappen gebruikt.
 
“Goede opzet”
 
De Brembo Expert training is wat Seinstra betreft een aanrader. “Ik vind het een interessante training. De opzet is prima, ik heb geen onderwerpen gemist. Op elke vraag van de deelnemers kwam een antwoord.”
 
Advies: Brembo   
 
Vakgarage Oudenbosch vervangt elke week remdelen van circa 10 tot 20 auto’s. Seinstra adviseert zijn klanten om voor Brembo te kiezen. “De prijs is vaak belangrijk voor de klant. De meeste automobilisten die ons benaderen, hebben vooraf op internet uitgezocht wat de werkzaamheden ongeveer gaan kosten. Ik doe altijd mijn best om de klant op de voordelen van Brembo te wijzen. Brembo is een goed, sterk merk.”
Voor de werkplaatspraktijk vindt hij de technische informatie een belangrijke meerwaarde van Brembo. “Als we een vraag hebben, kunnen we altijd terecht voor informatie.”
 
Over Brembo Expert
 
De Brembo Expert remsysteemtraining is ontwikkeld in samenwerking met Brembo. De training behandelt kort samengevat de werking van het remsysteem, het beoordelen van slijtage en de juiste wijze van onderhoud en onderdelen vervangen. Autotechnici die de training hebben gevolgd en voor het examen zijn geslaagd, mogen zich Brembo Expert noemen en kunnen zich profileren als remmenspecialist. Elke Brembo Expert heeft daarnaast exclusief toegang tot de Brembo Brake System Academy, een bron van onder meer technische kennis en montagehandleidingen.  
De Brembo Expert no-nonsense garantie doet haar naam eer aan: garantie is verzekerd voor elke Brembo Expert die op de juiste manier te werk is gegaan en het juiste gereedschap heeft gebruikt.
Over gereedschap gesproken: Brembo Experts profiteren van gunstige voorwaarden bij de aanschaf.  
 
Informeer naar Brembo Expert bij uw grossier, of kijk op   
https://automotiveacademy.nl/aanbod/leertrajecten/basis/brembo-remmen-expert/
 
Privacybeleid">