Xtra remblokken: dingen die u misschien nog niet wist

U heeft er wellicht over horen praten, maar wist misschien nog niet alles.
Bijvoorbeeld: wist u dat de Xtra-remblokken ook in combinatie met gewone remschijven gemonteerd kunnen worden?
 
Ontdek meer: het lezen van deze informatie neemt slechts anderhalve minuut in beslag!
 
Ze vormen een perfecte combinatie met de Xtra- en Max-remschijven
Dat wist u misschien al, maar waarom zijn ze de ideale partner voor de Max- en Xtra-remschijven? Stefano Previtali, Group Product Manager, licht toe: “De Xtra-remblokken worden geproduceerd met de speciaal samengestelde compound BRM X L01 dat in staat is om de kenmerken van de sportieve remschijven van het aftermarketassortiment Xtra en Max te benadrukken. Zo worden de eigenschappen voor wat betreft performance en pedal feeling verbeterd, maar ook het comfort en de levensduur”.
 
Uitstekende prestaties...
De wrijvingscoefficient van de xtra remblokken is stabiel onder alle omstandigheden. Door een gelijkmatige verdeling van de temperatuur en de druk worden Hotspots en dus trillingen voorkomen. Het product wordt ook gekenmerkt door het fijne pedaal gevoel en dus volledige controle tijdens het remmen, ook tijdens sportief rijden.
 
...zonder verlies van comfort en veiligheid
Het compound BRM X L01 is ontworpen voor de verbetering van de prestaties en toch ook maximaal comfort. Ook tijdens sportief rijden. De prestaties van het remblok zijn tijdens hoge temperaturen gelijk aan de prestaties tijdens lage temperaturen. De beste garantie voor een constante en veilige remwerking.
 
Inrijden is belangrijk!
Zoals voor alle onderdelen van het remsysteem is inrijden erg belangrijk. Probeer daarom tijdens de eerste 300km de remmen rustig te gebruiken.
 
Ze kunnen samen met de standaard remschijven gemonteerd worden. Zelfs dan garanderen ze voordelen tov de standaard remblokken.
De xtra remblokken kunnen ook gebruikt worden met standaard remschijven. In elk geval garanderen ze een hogere wrijvingscoefficient ten opzichte van de standaard remblokken. Daarbij zorgen ze ook voor een optimaal niveau van comfort en kilometrage. Zoals benadrukt door Stefano Previtali: “Vergeet niet dat de Xtra-remblokken het resultaat zijn van de door Brembo verworven ervaring met sportwagens en topklasse voertuigen, waarvoor hoge prestaties en comfort een must zijn”.
 
Ze zijn niet geschikt voor gebruik op circuits, ook niet sporadisch
De Xtra-remblokken en de Max- en Xtra-remschijven zijn ontworpen en beproefd voor een sportief gebruik, maar uitsluitend op de openbare weg. Voor het gebruik op circuits stelt Brembo het sectorspecifieke productaanbod High Performance ter beschikking dat in staat is te voldoen aan de verwachtingen van de coureur.
 
Toont de Xtra-remblokken en de Max- en Xtra-remschijven

Hebt u nog meer vragen?

Neem contact op met de helpdesk van Brembo. Onze technici zullen zo spoedig mogen antwoorden!!
Terug naar inhoudsopgave
Zo kiest u het juiste product
Lees het volgende artikel
Wat is de juiste remvloeistof voor mijn auto?
Privacybeleid">