Brembo-producten online kopen: zo herkent u officiële dealers

Controleer voordat u een Brembo-product aanschaft altijd eerst of het geschikt is voor uw auto.
Behalve via de traditionele verkoopkanalen (dealers, onderdelenhandels, garagebedrijven) zijn Brembo-producten ook op grote schaal verkrijgbaar via webwinkels.
Bij het kopen via internet komen vaak wel spontaan vragen op als "Zijn het wel originele producten of gaat het om namaak?" en "Hoe weet ik zeker dat ik een origineel Brembo-product koop?"
 
Logo officiële Brembo-dealer
 
'Brembo Official dealer'-logo en productafbeeldingen
 
De aanwezigheid van het logo 'Brembo Official Dealer' op de site geeft aan dat het om een officiële Brembo-dealer gaat. Een verdere indicatie voor de betrouwbaarheid van een webwinkel is de aanwezigheid van de originele productafbeeldingen en technische gegevens: deze moeten in principe overeenstemmen met de afbeeldingen en gegevens op de site www.bremboparts.com (de officiële catalogus van Brembo's aftermarket-producten).
 
Wat als het logo ontbreekt en de afbeeldingen anders zijn?
 
Wanneer de afbeeldingen en technische gegevens niet exact overeenkomen met de afbeeldingen en gegevens op de site www.bremboparts.com, wil dat niet automatisch zeggen dat de aangeboden producten geen originele Brembo-producten zijn.
 
Het ontbreken van het logo 'Brembo Official Dealer' op de site kan daarentegen wel een reden zijn voor twijfel of de webwinkel wel tot het officiële Brembo-dealernetwerk behoort. Toch hoeft ook dat niet noodzakelijkerwijs te betekenen dat de aangeboden Brembo-producten niet origineel of namaak zijn. Het kan namelijk ook gaan om een verkoper die zijn Brembo-producten betrekt bij een erkende dealer, maar die weinig zorg besteedt aan het bieden van een optimale en veilige koopervaring.

Wanneer u twijfelt over een verkoper bij wie u producten van Brembo wilt kopen of ons op een verdachte site wilt attenderen, kunt u te allen tijde hier contact met ons opnemen!
 

Hebt u nog meer vragen?

Neem contact op met de helpdesk van Brembo. Onze technici zullen zo spoedig mogen antwoorden!!
Terug naar inhoudsopgave
Aftersales-service
Lees het volgende artikel
Herkent u de originele producten
Privacybeleid">