Er zijn twee of meer codes voor mijn auto. Hoe weet ik wat de juiste is?

Controleer voordat u een Brembo-product aanschaft of het geschikt is voor uw auto. Lees hier hoe en waar u de informatie kunt vinden om erachter te komen of een product geschikt is.
 
 
Als de zoekopdracht in de productcatalogus van Brembo door middel van het filter 'Voertuig' of 'Kenteken' (te activeren met de knoppen rechtsboven) meerdere codes voor dezelfde productcategorie (bijv. Schijven, Remblokken, Brembo Max, etc.) oplevert, is het belangrijk de aanvullende informatie in de laatste kolom 'Informatie voertuig staat' vermeld.
 
Voor sommige voertuigen kunnen de beschikbare onderdelen namelijk variëren op basis van bepaalde kenmerken die specifiek zijn voor het betreffende voertuig. Kijk wanneer de tabel meer productopties geeft daarom altijd wat er in de kolom 'Informatie voertuig'' staat vermeld. Vergelijk deze informatie eventueel met de gegevens op het kentekenbewijs van uw auto. De informatie staat vermeld in het Engels, maar is over het algemeen eenvoudig te begrijpen.
 
 
Kolom met aanduiding van informatie over het voertuig
 
 
Als er geen aanvullende informatie in de laatste kolom staat, is het waarschijnlijk dat er voor uw auto zowel een geoliede schijf als een gelakte schijf beschikbaar is.

Om verzekerd te zijn van een goede werking van het remsysteem van uw auto, is het belangrijk dat u het product met de juiste code zoekt en daarbij zorgvuldig te werk gaat.
 
 
 

Hebt u nog meer vragen?

Neem contact op met de helpdesk van Brembo. Onze technici zullen zo spoedig mogen antwoorden!!
Terug naar inhoudsopgave
Zo kiest u het juiste product
Lees het volgende artikel
Hoe weet ik of Brembo-vervangingsonderdelen compatibel zijn met de origineel op mijn auto gemonteerde onderdelen?
Privacybeleid">