Hoe bepaal ik met de zoekfuncties op Brembo Parts wat het juiste product is voor mijn auto?

Italiaans kentekenbewijs met informatie over de kenmerken van het voertuig
Libretto di circolazione
Controleer voordat u een Brembo-product aanschaft of het geschikt is voor uw auto. We zullen hier in detail uitleggen hoe u dit het beste kunt doen.
 
Als u wilt bepalen wat het juiste product is voor uw auto, moet u over de volgende gegevens beschikken (te vinden op het kentekenbewijs, zie afbeelding):
 
  • Merk
  • Model
  • Motor
  • Vermogen(kW)
  • Bouwjaar
  • Voor Duitsland, Frankrijk, Italië en het Verenigd Koninkrijk kunt u ook zoeken op kenteken of KBA-nummer.
 
Wanneer u deze gegevens hebt verzameld, moet u klikken op 'Voertuig' de gevraagde gegevens invoeren. Als alternatief kunt u ook klikken op 'Kenteken' (alleen voor Duitsland, Frankrijk, Italië en het Verenigd Koninkrijk).
 
Wanneer u kiest voor het zoeken op voertuig, kunt u de zoekopdracht eventueel verfijnen door te klikken op 'Geavanceerd zoeken'. In dat geval kunt u de zoekopdracht beperken tot een van beide assen (vooras/achteras), het merk (Brembo, AP, Breco), de productcategorie (Schijven, Remblokken, Trommels, etc.) en de meest recente codes (Nieuwe Delen).
 
Na het uitvoeren van de zoekopdracht verschijnt er een pagina met een overzicht van alle codes van de beschikbare Brembo-onderdelen, gerangschikt naar productcategorie.
 
Op dit punt van de zoekactie is het goed ook even te kijken naar de laatste kolom van de tabel: 'Informatie voertuig'. Hier vindt u aanvullende informatie die van belang kan zijn voor het kiezen van de juiste code, zoals PR-nummers (VAG), ORGA-nummers (PSA), de range van conforme voertuigen bijv. -> 54824556, 54824557 ->), de aanwezigheid van een Sport Pack (-/+ sport pack), etc.
Kolom met aanduiding van informatie over het voertuig
Colonna 'Informatie voertuig
 
 
Om verzekerd te zijn van een goede werking van het remsysteem van uw auto, is het belangrijk dat u het product met de juiste code zoekt en daarbij zorgvuldig te werk gaat.

Hebt u nog meer vragen?

Neem contact op met de helpdesk van Brembo. Onze technici zullen zo spoedig mogen antwoorden!!
Terug naar inhoudsopgave
Zo kiest u het juiste product
Lees het volgende artikel
Wat zijn PR- en ORGA-nummers?
Privacybeleid">