Goedkeuringscertificaten voor de sportieve schijven van de Brembo Max- en Brembo Xtra-serie

Controleer voordat u een Brembo-product aanschaft of het geschikt is voor uw auto: voor Brembo Max- en Brembo Xtra-schijven hebt u een goedkeuringscertificaat nodig.
 
Brembo Max- en Brembo Xtra-schijven hebben een speciaal bewerkt remvlak dat is voorzien van respectievelijk groeven en gaten die de prestaties ervan verhogen. Omdat ze zowel technisch als wat betreft uiterlijk afwijken van de origineel op de auto gemonteerde schijven, hebt u voor het gebruik ervan op uw auto een ECE R90-typegoedkeuringscertificaat nodig. In het geval er voor uw Brembo Max-schijf nog geen ECE R90-certificaat beschikbaar is, kunt u ook volstaan met een Duitse ABE KBA-goedkeuring indien die is afgegeven.
 
Het ECE R90 of ABE KBA-certificaat kunt u downloaden vanaf de pagina met productspecificaties, nadat u het juiste product hebt gevonden met behulp van het zoekfilter 'Code' in de zoekbalk. Voor meer informatie.
 
Om verzekerd te zijn van een goede werking van het remsysteem van uw auto, is het belangrijk dat u het product met de juiste code zoekt en daarbij zorgvuldig te werk gaat.
 
Assortiment sportieve remschijven Brembo: vergelijking tussen remschijf Brembo Max en remschijf Brembo Xtra

Hebt u nog meer vragen?

Neem contact op met de helpdesk van Brembo. Onze technici zullen zo spoedig mogen antwoorden!!
Terug naar inhoudsopgave
Zo kiest u het juiste product
Lees het volgende artikel
Ik vind hier geen onderdelen voor mijn motor. Waar kan ik die wel vinden?
Privacybeleid">