Wat zijn PR- en ORGA-nummers?

Controleer voordat u een Brembo-product aanschaft of het geschikt is voor uw auto. Voor auto's van VAG- of PSA-merken kunnen PR- en ORGA-nummers hierbij van nut zijn.
 
Wanneer u in de productcatalogus van Brembo op zoek gaat naar onderdelen, verschijnt er soms een lijst met verschillende productcodes waaruit u dan het artikel moet kiezen dat voor uw auto geschikt is.
 
Hoe bepaal ik wat de juiste productcode is voor mijn auto?
 
In de kolom 'Informatie voertuig' vindt u aanvullende informatie aan de hand waarvan u kunt bepalen wat het juiste product voor uw auto is. Soms gaat het hierbij om PR- en ORGA-nummers.

PR-nummers (waarbij PR staat voor 'Primärausstattung', oftewel basisuitrusting) worden door VAG (Volkswagen/Audi Group) gebruikt voor de identificatie van bepaalde onderdelen. Dit nummer is te vinden op de stickers met voertuiggegevens op uw auto of in het onderhoudsboekje.
 
I ORGA-nummers worden door PSA gebruikt voor de identificatie van bepaalde onderdelen. Ook dit nummer is te vinden op het plaatje met voertuiggegevens van de auto (alleen de eerste 4 cijfers).
 
Toont de informatie over het voertuig, met identificatie van de PR-nummers
Numeri PR
 
Toont de informatie over het voertuig, met identificatie van de ORGA-nummers
Numeri ORGA
 
Kolom met aanduiding van informatie over het voertuig
Kolom met aanduiding van informatie over het voertuig 
Om verzekerd te zijn van een goede werking van het remsysteem van uw auto, is het belangrijk dat u het product met de juiste code zoekt en daarbij zorgvuldig te werk gaat.
 
 
 

Hebt u nog meer vragen?

Neem contact op met de helpdesk van Brembo. Onze technici zullen zo spoedig mogen antwoorden!!
Terug naar inhoudsopgave
Zo kiest u het juiste product
Lees het volgende artikel
Max of Xtra? Welke schijven kan ik het beste voor mijn auto kiezen?
Privacybeleid">