Co jsou čísla PR a ORGA?

Před zakoupením výrobku Brembo se ujistěte, že je kompatibilní s vaším vozem. V některých případech vám čísla PR a ORGA mohou pomoci zkontrolovat kompatibilitu.
 
Když použijete  funkci vyhledávání výrobků v katalogu Brembo na vyhledání požadovaného komponentu, může se vám někdy zobrazit seznam různých čísel výrobků, ze kterých si můžete zvolit komponent, který je kompatibilní s vaším automobilem.
 
 
Jak zkontrolovat, který komponent je kompatibilní.
 
Sloupec „Informace o vozidle“ obsahuje další informace, které vám umožní vybrat si správné katalogové číslo z těch, které jsou k dispozici. Tyto informace obsahují čísla PR a ORGA.

Čísla PR („Primärausstattung“ = „původní vybavení“) označují určité náhradní díly pro vozidla VAG (Volkswagen/Audi Group). Tato čísla se nacházejí na štítcích obsahujících identifikační údaje o vozidle nebo v servisní příručce k vozidlu.

Čísla ORGA označují určité náhradní díly pro vozidla skupiny PSA. První 4 číslice čísel ORGA naleznete také na identifikačním štítku vozidla.
 
Jsou uvedené informace o vozidle označením číslic PR
Čísla PR
 
Ukázat informace o vozidle označením ORGA
Čísla ORGA
 
Sloupec pro informace o vozidle
Sloupec „Informace o vozidle“
Aby brzdová soustava fungovala správně, je nezbytné, abyste si vybrali správný výrobek pro své auto. Ujistěte se, že jste zvolili správné katalogové číslo.
 
 
 

Je ještě něco, na co se chcete zeptat?

Kontaktujte tým technické podpory Brembo. Naši technici se vám ozvou co nejdříve!
Návrat na seznam
Jak si vybrat správný výrobek
Přečtěte si následující článek
Jaká je nejlepší volba pro mé auto, kotouče Max nebo Xtra?
Zásady ochrany osobních údajů">