Osvědčení o homologaci pro řadu brzdových kotoučů Brembo Max a Brembo Xtra

Před zakoupením výrobku Brembo se ujistěte, že je kompatibilní s vaším autem: abyste mohli použít brzdové kotouče Brembo Max a Brembo Xtra ve vozidle, budete potřebovat osvědčení o homologaci.
 
Brzdové kotouče Brembo Max a Brembo Xtra mají speciální vlastnosti na zlepšení účinnosti, s drážkami na kotoučích Max a příčně vyvrtanými otvory na kotoučích Xtra. Protože se mechanicky a vzhledem liší od komponentů původní brzdové soustavy, budete si muset stáhnout příslušné osvědčení o homologaci ECE R 90, abyste je mohli ve svém automobilu použít. Pokud pro kotouče Brembo Max ještě není k dispozici konkrétní osvědčení ECE R 90 pro vaše auto, zkontrolujte, zda je k dispozici osvědčení o homologaci  ABE KBA a zda se vztahuje i na vaše vozidlo.

Nejprve použijte filtr „Kód dílu“ na vyhledávacím panelu a najděte výrobek a pak si stáhněte si osvědčení ECE R90 a ABE KBA z datového listu výrobku, který chcete koupit. Další informace

Aby brzdová soustava fungovala správně, je nezbytné, abyste si vybrali správný výrobek pro své auto. Ujistěte se, že jste vybrali správný kód dílu.
Kotouče sportovní řady Brembo: srovnání mezi kotouči Brembo Max a Brembo Xtra

Je ještě něco, na co se chcete zeptat?

Kontaktujte tým technické podpory Brembo. Naši technici se vám ozvou co nejdříve!
Návrat na seznam
Jak si vybrat správný výrobek
Přečtěte si následující článek
Nemohu najít žádné náhradní díly pro moji motorku. Kde je najdu?
Zásady ochrany osobních údajů">