Logo Brembo Upgrade

Vanteet

Kustomointi

Cluster Custom

Kun jäykkyys kohtaa ketteryyden

Yksi Brembo Groupin tärkeimmistä merkeistä on Marchesini, joka edustaa johtavaa moottoripyörien vanteiden tutkimusta, muotoilua ja kehitystä sekä maailman huippuluokan kilpailuiden että maantiekäytön osalta. Yhteistyö Brembon kanssa teknologisen innovoinnin sekä materiaalien ja tuotantoprosessien tutkimuksen saralla on saanut aikaan ikonisia tuotteita, jotka ovat tuhansien motoristien suosiossa ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta.

Jokainen moottoripyöräilijä tietää vanteiden keveyden ja jäykkyyden tärkeän merkityksen. Marchesini on kummankin ominaisuuden mestari loistaen myös muotoilussa, kuten M10RC Kompe -vanteet hyvin osoittavat. 10-puolainen alumiinivanne valmistetaan MDF-taontamenetelmällä (multidirectional forging), ja vanteita on saatavana maalattuina tai anodisoituina. Eripaksuiset puolat ja pyöristetyt muodot jäykistävät rakennetta lisäämättä vanteen kokonaispainoa. Keveydestä on etua, sillä vanteet kuuluvat jousittamattomaan massaan ja vaikuttavat suuresti ajoneuvon yleiseen ketteryyteen ja tätä kautta kiihdytykseen ja kaarreajoon.
 
10-puolaisen vanteen värivalikoimasta löytyy sopiva lähes jokaiseen markkinoilla olevaan kustomoituun moottoripyörään. Kaikki ulkonäölliset toiveet toteutuvat, ja tarkka valvonta ja lukuisat vannekohtaiset testit varmistavat turvallisuuden.
Marchesini M10RC Kompe, musta 10-puolainen moottoripyörän vanne
Tietosuojakäytäntö">