Beyond
Greenance -sarja

Ajetaan vihreämpää
tulevaisuutta kohden
Brembon Beyond Greenance -tuotesarjaan kuuluvat erityisestä materiaaliseoksesta valmistettu jarrulevy, joka takaa korkean kulutuskestävyyden, ja jarrupala, jonka valmistusseos takaa sen soveltuvuuden yhteiskäyttöön Greenance-jarrulevyn kanssa.
Brembon Beyond Greenance KIT -konsepti on suora seuraus yhtiön markkinoilla toteuttamasta jatkuvasta alkuperäisosien innovoinnista. Siinä yhdistyvät maksimaalinen jarrutusteho ja pienemmät ympäristövaikutukset jarrulevyjen käyttöiän samalla pidentyessä.
Vähäisemmät päästöt ja parempi kestävyys
Brembon teknologiaosaamiseen ja jatkuvaan tutkimukseen ja tuotekehitykseen perustuva Greenance KIT -sarja varmistaa erittäin korkeat teknologiset ja laadulliset standardit yhtiön kaikissa tuotteissa.

Samalla se pienentää ympäristövaikutuksia huomattavasti vähentämällä merkittävästi jarrutuksesta johtuvia pienhiukkaspäästöjä ennakkoon uuden Euro 7 -säädöksen vaatimusten mukaisesti: PM10-päästöt vähenevät 83 prosenttia ja PM2,5-päästöt 80 prosenttia.
Greenance-sarja on läpäissyt ECE-R90-tyyppihyväksyntätestit ja Brembon tutkimus- ja kehitysosaston järjestämät tiukimmat mahdolliset testit koestuspenkissä ja tiellä.

Testituloksissa korostuu Greenance-jarrulevyjen parempi kestävyys verrattuna tavanomaisiin jälkimarkkinoilta saataviin jarrulevyihin.
Näin ajoneuvon käyttökustannukset alenevat merkittävästi ja huoltokustannukset optimoituvat, mikä on ehdoton prioriteetti ammattiautoilijoille ja muille tiellä liikkuville, jotka edellyttävät enemmän kilometrejä ajoneuvoiltaan, esimerkiksi kevyiltä hyötyajoneuvoilta ja kokonaisilta kalustoilta.
CLEPA
CLEPA (Euroopan autonosien ja järjestelmien toimittajien liitto) on myöntänyt Brembolle Top Innovator -tittelin Green-kategoriassa Brembo Beyond Greenance Kit -sarjasta, joka vähentää merkittävästi hiukkaspäästöjä sekä omistajuuden kokonaiskustannuksia. CLEPA:n antama tunnustus alleviivaa Brembon pyrkimystä kohti kestäviä autoalan innovaatioita sekä johtavaa roolia Euroopan autoteollisuuden tulevaisuuden määrittelyssä.
Jarrulevy kestää käyttöä jopa 3 kertaa kauemmin
Vakiolevy
 
Greenance-jarrulevy
 
 
Kestävyys
Jarrutuksen aiheuttamat päästöt vähenevät 80 %
Vakiolevy
 
Greenance-jarrulevy
 
 
Päästöt
Omistajuuden kokonaiskustannukset alenevat 15 %
Vakiolevy
 
Greenance-jarrulevy
 
 
Omistajuus
Greenance-jarrulevy – Brembo
Pakkaus
Brembo on kehittänyt ekologisen FSC-sertifioidun pahvipakkauksen – kyseinen todistus takaa, että pahvi on valmistettu vastuullisesti hoidetuista metsistä saaduista aineksista. Laatikkoon on suunniteltu painatus, johon tarvitaan vain vähän mustetta. Näin se vastaa Greenance KIT -tuotteen valmistusprosessille asetettuja kestävän kehityksen vaatimuksia.
Tavoite
Tuote on tarkoitettu seuraaviin markkinoilta saataviin kevyisiin hyötyajoneuvomalleihin:
  • CITROËN JUMPER
  • FIAT DUCATO / TALENTO
  • FORD TRANSIT
  • IVECO DAILY
  • MERCEDES VITO / SPRINTER
  • NISSAN NV 300 / 400
  • OPEL MOVANO / VIVARO
  • PEUGEOT EXPERT
  • RENAULT MASTER / TRAFFIC
  • VW CRAFTER / TRANSPORTER
Greenance-jarrulevyn pakkaus – Brembo
Tietosuojakäytäntö">