VAADI XTRAA

Upea tyyli,
ylivoimainen suorituskyky
Vaadi parasta suorituskykyä.
Xtra-sarjan laatu ja asiantuntemus perustuvat alkuperäisosien valmistuksen korkeisiin teknisiin standardeihin. Tyylikäs muotoilu, erottuva ulkonäkö, urheilullisuus, ajomukavuus ja kestävyys.
Xtra-jarrulevyt ja -jarrupalat sekä X-Style-jarrusatulat
Tehty toisilleen
Brembo Xtra -jarrupalat nostavat Max- ja Xtra-jarrulevyjen suorituskyvyn huippuunsa.
Brembo Xtra -jarrupalat on suunniteltu toimimaan saumattomassa yhteistyössä Brembo Max- ja Brembo Xtra -jarrulevyjen kanssa toisistaan riippuvasti tavoitteena jarrujärjestelmän huippusuorituskyky ja tarkka hallittavuus. Ainutlaatuinen tärinää vähentävä ja kulutusta kestävä kitkamateriaali on täydellinen ratkaisu urheilulliseen ajoon kestävyydestä tai ajomukavuudesta tinkimättä.

Valikoima kattaa 60 % ajoneuvokannasta sisältäen yli 300 erilaista jarrulevyä ja 200 jarrupalaa. Jarrulevyjen ja jarrupalojen innovatiivinen yhteistyö saa aikaan nopean, reagointiherkän ja tehokkaan jarrutuksen varmistaen turvallisuuden kaikissa ajo-olosuhteissa.
  • Korkea kitkakerroin parantaa pitoa ja reaktiivisuutta
  • Ainutlaatuisen tarkka jarrupoljin
  • Ikoninen muotoilu, tyylikäs ja urheilullinen ulkonäkö
  • Optimaalinen jarrutusvakaus
Xtra-jarrulevyt ja Xtra-jarrupalat
Xtra-sarjan kaavio: suorituskyky, häipyminen, kuluminen
Tiukka testaus varmistaa maksimaalisen turvallisuuden
Vertailutestit Brembon Xtra-sarjan ja rei’itettyjen/uritettujen jarrulevyjen ja jarrupalojen yhdistelmiä tarjoavien kilpailevien varaosatoimittajien tuotteiden välillä* vahvistavat, että Brembon sarja on ainutlaatuinen tekninen ratkaisu, joka läpäisee tiukat maantieajo- ja dynamometritestit ja varmistaa erinomaisen turvallisuuden.
Brembo X-Style -jarrusatulat
Särmää ja säihkettä pyöriin! 
Premium-malleille suunnitellut Brembo X-Style -jarrusatulat valmistetaan kuten alkuperäisosat. Brembon maailmanlaajuisesti tunnustetun ikonisen jarrusatulan uusi ulottuvuus, joka perustuu tuttuun korkealaatuisuuteen, luotettavuuteen ja suorituskykyyn.

Se on kuin tehty auton omistajille, jotka haluavat räätälöidä omannäköisensä ajoneuvon Brembon alumiinisilla jarrusatuloilla ja yksilöllisellä ja ainutkertaisesti erottuvalla värillä.
X-Style-jarrusatulat
Tietosuojakäytäntö">