Sertifikaatit, kokonaislaatu

OE-laatuiset tuotteet

Täyttävät eurooppalaiset turvallisuusnormit, sertifioitu kaikkien tiukimpien kansainvälisten standardien mukaan.

Brembo valvoo kaikkia vaiheita tuotantoprosessissa: suunnittelu, kehitys, testaus, sulatus, työstö, kokoonpano, jakelu ja huoltopalvelu. Alkuperäisten komponenttien tuotanto tapahtuu laitoksissa, jotka ovat autonvalmistajien tyyppihyväksymiä. Näissä laitoksissa Brembo valmistaa myös jälkimarkkinatuotteita, jotka ovat myös saman korkean teknisen tason tuotteita kuin alkuperäiset osat.
Koko jarrulevy- ja jarrurumpuvalikoimalla on ece r 90 -tyyppihyväksyntä
Marraskuusta 2016 alkaen uusi R90-02-versio UN ECE R 90 -säännöksestä määrää tyyppihyväksynnän myös niille jarrulevyille ja jarrurummuille, jotka on tarkoitettu ensirekisteröitäville ajoneuvoille.
 
Brembo on sertifioinut jo 15 vuoden ajan jarrulevynsä ABE-tyyppihyväksynnällä ja siten se tukee uutta eurooppalaista asetusta, joka takaa yhden ainoan kaikkien maiden tunteman standardin käytön.
 
Siten on tyyppihyväksytty alusta alkaen, ei ainoastaan ensirekisteröidyissä ajoneuvoissa käytettävät osat, vaan Brembon koko jarrulevy- ja jarrurumpuvalikoima, joka sisältää yli 2200 tuotetta ja joka kattaa noin 97 % eurooppalaisesta autokannasta.
Brembo Xtra- ja Brembo Max -jarrulevyt
Brembo xtra ja max: lataa sertifikaatti

Erittäin suorituskykyiset ja urheilulliset jarrulevyt, Brembo Max ja Brembo Xtra, ovat rakenteellisesti ja silmämääräisesti erilaisia alkuperäisiin verrattuna. Tämän vuoksi monissa maissa on voimassa Ece R90 -tyyppihyväksyntävelvoite, jotta niitä voidaan käyttää. Lataa sertifikaatti syöttämällä ostettavan tuotteen koodi suodattimeen "Etsi tuote" ja siirry kyseisen tuotteen tarkempien tietojen sivulle.

Mikäli ei ole vielä saatavilla ECE-R90-tyyppihyväksyntää Brembo Max -jarrulevyille, suositellaan tarkastamaan ennen ostoa, että oma sovellus sisältyy luetteloon ajoneuvoista, jotka on tyyppihyväksytty ABE KBA -sertifikaatin mukaisesti ja joka on myös saatavilla ostettavan koodin tarkempien tietojen sivulla.
Jarrupalojen luotettavuus ja turvallisuus
Brembo jarrupala valikoimassa on yli 1500 nimikettä, joilla on ECE R 90 -tyyppihyväksyntä. ECE R 90 -sertifiointi on osa direktiiviä 98/12/EY, jota sovelletaan ja joka on otettu käyttöön kaikilla Euroopan markkinoilla. Sertifioiduissa jarrupaloissa on erilainen tunnus (E1, E2, E4…) sertifioinnin antaneen maan mukaan. Sertifikaatti on voimassa kaikissa Euroopan maissa.
Tyyppihyväksynnät
BER
Sertifikaatti, joka vahvistaa OE-laadun varaosille eurooppalaisen asetuksen EU 461/2010 mukaisesti.
REACH
REACH sääntelee kemiallisten aineiden käyttöä jarrulevyjen käsittelyssä ja erityisesti maalatuissa levyissä.
EAC
Todistus Euraasian tulliliiton maihin vientiä varten: Venäjä, Valko-Venäjä ja Kazakstan.
Tietosuojakäytäntö">