Osallistu koulutusistuntoon
ja ryhdy Brembo Expert -asiantuntijaksi

Korkeatasoinen jarrujärjestelmiä koskeva koulutus
Koulutusistunnot järjestetään yhteistyössä Brembon virallisten jälleenmyyjien kanssa
Ottaen huomioon jokaisen asiantuntijan tarpeet, jokainen koulutus voidaan yksilöidä. Jarrujärjestelmä ja sen komponentit esitellään ja kuvataan tarkasti erittäin tehokkailla vuorovaikutteisilla välineillä. Aiheet vaihtelevat muotoilusta tuotantoon ja kokoonpanosta huoltoon, sisältäen lukemattomia salaisuuksia ja ratkaisuja teknisiin ongelmiin.
Sertifiointi
Kaikki osallistujat saavat vuorovaikutteisen Brake System Academy DVD:n, joka sisältää sekä kurssin aikana käsiteltyjä aiheita että muita tietoja, pikkulahjan ja osallistumistodistuksen.
Brake System Academy
Brake System Academy DVD sisältää videoita, 3D-animaatioita ja graafisia esityksiä, jotka kuvaavat kaikkien osien tuotantoa, käyttöä ja asennusta. Se on täydellinen ja mukautuva työkalu, joka soveltuu henkilökohtaiseen käyttöön, luokkahuoneeseen, vapaaseen selailuun tai ohjattuun ja selostettuun käyttöön, se sisältää kirjoitettuja ja puhuttuja ohjeita tärkeimmillä kielillä, sekä animoituja sisältöjä.
Aiheita ovat eri jarrujärjestelmätja niiden osat, käyttö, suunnittelu, muotoilu, tuotanto, testaus ja rasituskokeet, huolto, kriittiset kohdat ja erilaiset lisäosat.
Katso useita videoita Brake System Academy DVD:sta
Jarrujärjestelmät
 
Käyttö
 
Jarrusatulat
 
Valtuutetut jälleenmyyjät voivat käyttää Brembo Expert -logoa verkkosivuilla vasta Brembon viestintäosaston erityisen luvan saamisen jälkeen ja tämä varaa joka tapauksessa oikeuden pyytää sen poistamista milloin tahansa.