Osallistu koulutusistuntoon ja ryhdy Brembo Expert -asiantuntijaksi

Korkeatasoinen jarrujärjestelmiä koskeva koulutus

Brembo Expert
Koulutusistunnot järjestetään yhteistyössä Brembon virallisten jälleenmyyjien kanssa
Ottaen huomioon jokaisen asiantuntijan tarpeet, jokainen koulutus voidaan yksilöidä. Jarrujärjestelmä ja sen komponentit esitellään ja kuvataan tarkasti erittäin tehokkailla vuorovaikutteisilla välineillä. Aiheet vaihtelevat muotoilusta tuotantoon ja kokoonpanosta huoltoon, sisältäen lukemattomia salaisuuksia ja ratkaisuja teknisiin ongelmiin.
Sertifiointi
Kaikki osallistujat saavat käyttöoikeuden Brake System Academy -järjestelmään:n, joka sisältää sekä kurssin aikana käsiteltyjä aiheita että muita tietoja, pikkulahjan ja osallistumistodistuksen.
Brembo Expert -harjoittelija
Brake System Academy
Brake System Academy sisältää videoita, 3D-animaatioita ja graafisia esityksiä, jotka kuvaavat kaikkien osien tuotantoa, käyttöä ja asennusta. Se on täydellinen ja mukautuva työkalu, joka soveltuu henkilökohtaiseen käyttöön, luokkahuoneeseen, vapaaseen selailuun tai ohjattuun ja selostettuun käyttöön, se sisältää kirjoitettuja ja puhuttuja ohjeita tärkeimmillä kielillä, sekä animoituja sisältöjä.
Aiheita ovat eri jarrujärjestelmätja niiden osat, käyttö, suunnittelu, muotoilu, tuotanto, testaus ja rasituskokeet, huolto, kriittiset kohdat ja erilaiset lisäosat.
Brembo Expert -logon käyttäminen on sallittu ainoastaan Brembon tiedotusosaston luvalla. Joka tapauksessa osasto pidättää oikeuden vaatia logon poistamista milloin tahansa.
Tietosuojakäytäntö">