Brembo Xtra -jarrulevyt

Huippuluokan turvallisuus

Luotettavuus ja valloittava muotoilu
Uusi Brembo Xtra -jarrulevysarja erottuu erityisestä rei´ityksestä, joka yhdistää esteettisesti valloittavan vaikutuksen sekä loistavat ja tehokkaat käyttäytymisominaisuudet kaikissa jarrutusolosuhteissa. Brembo Xtra -sarja on kehitetty tutkimus- ja kehitysosastolla pohjautuen autotehtaiden ja kilpa-autojen kanssa saatuun kokemukseen. Tyypillinen piirre on jarrutuspinnan reiät, jotka kykenevät antamaan huomattavan parannuksen järjestelmän suorituskykyyn. Brembo Xtran urheilullinen tyyli, jonka arvoa korostaa UV-pinnoite, on yhdistetty takuuseen parhaasta mahdollisesta luotettavuudesta kestävyyden, suorituskyvyn ja turvallisuuden osalta.
Kullekin oma Xtra!
Jotta saadaan suorituskykyinen ja turvallinen tuote, suunnitteluvaiheessa Brembon teknikot ovat tutkineet tarkasti määrää, mittoja, muotoa ja sijaintia jokaiselle rei'älle jokaisessa erityislevyssä koko Xtra-sarjalle. Brembo Xtra -jarrulevyt ovat läpäisseet kaikki testit alustadynamometrillä ja tiellä.

Kompaktit, keskikokoiset, coupé ja SUV-ajoneuvomallit ovat joitain sovelluksia, jotka on valittu Brembo Xtra -sarjaan. Tulos on markkinoiden kattavin ja ajantasaisin urheilullinen jarrulevysarja.
Valikoiman tuotteiden tuotekohtaisten porausten kuva
Brembo Xtra -jarrulevy ja -jarrupalat
Brembo Xtra -jarrulevyn detaljikuva
Xtran suorituskyky
Jarrupalojen puhdistus ja uudistaminen
Reiät aikaansaavat kaapivan vaikutuksen, joka puhdistaa jarrupalan pintaa vaarallisista materiaalijäämistä ja siten vältetään jarrulevyn kulumisesta aiheutuvien pienten materiaalijäämien kertyminen jarrupalan kitkamateriaaliin.
Suorituskyky märällä
Rei´itys rikkoo ohuen vesikalvon, joka mahdollisesti muodostuu jarrutuspinnalle. Myös ajettaessa liukkaalla alustalla, järjestelmä vastaa tehokkaasti jo ensimmäiseen jarrutukseen.
Jarrujärjestelmän jäähdytys
Reikien läsnäolo aikaansaa suuremman ilmankierron ja siten se parantaa lämmön poisjohtamiskykyä ja vastaavasti lisää suorituskykyä.
Nopea vastaus ja häviämisilmiön vähennys
Pito
Reikien läsnäolo jarrulevyssä toimii takeena hyvästä pidosta ja tehokkaasta ja nopeasta vasteesta.

Lisäksi erityisesti jarrutuksen alkuvaiheessa, reikien pinta-ala takaa optimaalisen tuloksen, huomattavan kitkakertoimen ansiosta.
Brembo Xtra -jarrupalojen pidon kuvaaja
Paras mahdollinen kitka myös korkeissa lämpötiloilla
Korkeissa lämpötiloissa jarrupaloissa olevien hartsien palaminen aikaansaa häviämistä, joka vähentää kitkaa jarrupalan ja jarrulevyn välillä.
Reikien läsnäolo mahdollistaa kaasujen nopean poistamisen ja vakaamman suorituskyvyn myös korkeissa lämpötiloissa.
Brembo Xtra -jarrupalojen kitkan kuvaaja
Huomio! Jotkin erityisen vaativaan käyttöön tarkoitetut rei’itetyt Brembo Xtra-jarrulevyt eivät ole perinteisten levyjen tapaan läpirei’itettyjä. Tällä ratkaisulla saavutetaan samat edut kuin standardirei’ityksellä, mutta jarrulevy kestää paremmin termomekaanista rasitusta, jolle se altistuu käytössä.
Toisissa tapauksissa taas on valittu erityiset materiaalit tarkoituksena parantaa jäähdytystä sekä mekaanista kestävyyttä optimaalisen suorituskyvyn takaamiseksi turvallisuudesta tinkimättä.
Toisilleen luodut
Xtra-jarrupalat ovat täydellinen kumppani Max ja Xtra-levyille.
Ne tuovat esiin levyjen parhaan suorituskyvyn ja takaavat jarrutusliikkeen täydellisen hallinnan, jolloin tuloksena on täydellinen urheilullisen ajon nautinto.

30 eri komponenttia sisältävä BRM X L01 erottautuu korkealla kitkakertoimellaan, joka saa aikaan varman ja vakaan jarrutuksen sekä korkeissa että matalissa lämpötiloissa. Kaikki tämä takaa myös suuremman ajomukavuuden ja paremman polkimen tuntuman, tuotteen kilometrimäärästä tinkimättä..
Xtra-jarrupalat
Tietosuojakäytäntö">