Brembo Xtra -jarrupalat

Huippuvarmuutta

Ihanteellinen ratkaisu Brembo Max ja Brembo Xtra -levyjen ominaisuuksien esilletuomiseen.
Brembo Xtra -jarrupalat on suunniteltu korostamaan Brembo-sarjan rei´itettyjen ja uritettujen levyjen valikoimaa. Ne tarjoavat urheilullisesta ajosta nauttiville autoilijoille ihanteellisen ratkaisun mukavuudesta ja kestävyydestä tinkimättä.

Yhdistettynä Brembo Max ja Brembo Xtra -levyihin tämä tekninen ratkaisu on läpäissyt menestyksekkäästi kriittisimmät testit myös keskisegmentin autoille, joille XTRA- ja MAX -suorituskyvyn levyjen valikoima on suunnattu.

Uudet jarrupalat voidaan asentaa kaikkiin hiljattain valmistettuihin ja markkinoilla oleviin kompakteihin ja keskisuuriin autoihin ja urheiluautoihin. Ota selville, löytyykö verkkokatalogistamme myös sinun autoosi sopivia urheilullisia levyjä ja jarrupaloja.
Kitkaseos
Teknikkomme ovat kehittäneet uusien Xtra-jarrupalojen valmistamiseksi BRM X L01 -materiaalin, joka koostuu yli 30 eri komponentista, joita on tutkittu ja testattu kehittyneissä tutkimuslaboratorioissamme.

Tämä innovatiivinen materiaali, joka perustuu Brembon alkuperäisosien valmistuksen kokemukseen ja korkean suorituskyvyn tuotteista korkeimpien tehojen hallintaan, yhdistää huippuasiakassegmentin haluamat tekniset ominaisuudet sekä erinomaisen suorituskyvyn ja hiljaisuuden.
Brembon Xtra-jarrupaloilla on uusi ulkomuoto! 
Kesäkuussa 2021 markkinoille tulevat ensimmäiset uudennäköiset Xtra-jarrupalat: niissä on harmaa välilevy, jonka punaiseen painomerkintään sisältyy myös "Brembo Xtra" -logo. Kitkamateriaalissa ei ole laserkaiverrusta.
Kyseessä on siirtymävaihe: tämä merkitsee sitä, että markkinoilla on muutamien kuukausien ajan sekä "klassisia" Xtra-jarrupaloja, joissa on musta välilevy, että jarrupaloja, joissa on harmaa välilevy.

Eikä tässä vielä kaikki: "uudet" jarrupalat on kääritty pakkauksen sisälle suojakääreeseen, joka on täysin kierrätettävissä ja takaa niiden kaksinkertaisen suojauksen.

Tämä muutos on pelkästään esteettinen parannus: Brembon Xtra-jarrupalat valmistetaan edelleen korkeimpien mahdollisten laatustandardien mukaisesti.
Brembo Xtra -jarrupalojen pakkaus
Xtran suorituskyky
Poljintuntuma
Polkimen täydellinen tuntuma jarrutusliikkeen täydellistä hallintaa varten, mikä takaa urheilullisen ajon täyden nautinnon.
Mukavuus
Seos on suunniteltu urheilulliseen tieajoon. Suorituskyky ja mukavuus taataan vaativimmassakin käytössä.
Fading-ilmiö
Jatkuvan suorituskyvyn ylläpito sekä korkean lämpötilan jaksojen että kylmien jaksojen aikana ovat paras takuu jatkuvasta ja varmasta jarrutustoiminnasta.
Jarrutuksen tasaisuus
Kitkakertoimen tasaisuus kaikissa käyttöolosuhteissa takaa lämpötilan ja paineen yhtenäisen jakautumisen. Näin kuumien pisteiden (hot spot) syntyminen estetään jarrutusalueella, jolloin tärinäkin estyy.
Pienempi kuluminen ja puhtaat vanteet
Lukuisat koestuspenkillä ja tieajossa suoritetut testit ovat osoittaneet Max ja Xtra-levyjen kulumisen merkittävää vähentymistä. Kitkamateriaalikin kuluu vähemmän verrattuna vakiomallisiin jarrupaloihin, joita ei ole suunniteltu tämäntyyppiseen käyttöön. Kitkakomponenttien vähäisempi kuluminen ja siitä johtuva pölypäästöjen väheneminen takaavat vakiomallisiin verrattuna puhtaammat vanteet.
Vertailukaavio Brembo Xtra -jarrupalojen ja vakiojarrupalojen seoksen suorituskyvystä
ECE R90 -kuvake tieliikenteen käyttöön
ECE R90
Tiekäyttöön
Kaikki Brembo Xtra -valikoiman koodit on tyyppihyväksytty tieajossa käytettäviksi ECE R-90 -asetuksen mukaisesti.
Plus-merkki valikoiman 100 tuotteelle
Yli 100
valikoiman koodia
Vartavastisesti Max ja Xtra-levyvalikoimalle suunniteltu Xtra-jarrupalavalikoima kattaa suurimman osan uusimmista kompakteista ja keskisuurista ajoneuvoista ja urheiluajoneuvoista.
Brembo-logon merkinnän kuvake
Merkintä
Brembo-logo
Xtra-jarrupalat voi tunnistaa ja erottaa levyssä ja kitkamateriaalissa olevasta merkinnästä.
Neljä Brembo Xtra -jarrupalaa
Tietosuojakäytäntö">