Select your location
Select your location

Tuki

Tietosuojailmoitus

www.bremboparts.com-verkkosivuston tietosuojailmoitus
Hyvä käyttäjä,
tältä sivulta löydät kaikki verkkosivustollamme tapahtuvaa henkilötietojesi käsittelyä koskevat tiedot.
Olemme laatineet tämän tiedotteen säädöksessä (UE) 2016/679 tai jäljempänä "säädöksessä" vaadittavien henkilötietojen käsittelyä koskevien lakisääteisten velvollisuuksiemme täyttämiseksi. Lisäksi henkilötietojen suojeleminen on yksi yritystoimintamme ydinarvoja, ja haluamme tarjota käytettäviisi kaikki tiedot, jotka voivat auttaa sinua suojelemaan yksityisyyttäsi sekä valvomaan tietojesi käyttöä navigoidessasi verkkosivustollamme.
 
Rekisterinpitäjä ja tietosuojavastaava
Rekisterinpitäjä, eli taho, joka päättää tietojen käsittelyn tavoista ja tarkoituksista, on Brembo S.p.a. (jäljempänä "Brembo"), jonka päätoimipaikka on osoitteessa via Brembo 25, 24035 Curno (BG), Italia. Rekisterinpitäjään voi ottaa yhteyttä kirjoittamalla sähköpostiosoitteeseen privacy.italy@brembo.it tai soittamalla numeroon + 39 035 6052111.
 
Tietosuojavastaavaan, jonka tehtävänä on valvoa säädöksen noudattamista, voi ottaa yhteyttä kirjoittamalla osoitteeseen privacy.italy@brembo.it tai rekisterinpitäjän päätoimipaikan osoitteeseen merkitsemällä kirjekuoreen "C/A Responsabile della Protezione dei Dati".
 
Tietoja henkilötietojen käsittelystä
Käydessäsi tällä verkkosivustolla ja tarkastellessasi tai käyttäessäsi sillä tarjottavia palveluita voimme käsitellä seuraavassa mainittuja henkilökohtaisesti tunnistettavia tai tunnistettavissa olevia tietoja voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti, kuten on selitetty jäljempänä.
 
1. Lomake, uutiskirje tai sähköposti
 
1.1 Kerättävät henkilötiedot
- Etu- ja sukunimi, käyttäjätunnus ja salasana, maa ja muut tiedot (esim. osoite, postinumero ja -toimipaikka, lääni, toiminnan tyyppi, profiilin tyyppi yksityinen/yritys, sukupuoli, ikä, ajoneuvo)
- Sähköpostiosoite
 
1.2 Tietojen käsittelyn tarkoitukset
A) Käyttäjätilin rekisteröiminen (esim. kun rekisteröidyt käyttäjäksi ja siirryt käyttöoikeutta edellyttävään osioon) ja pyydettyjen palveluiden tarjoaminen (jolloin tarjoamme sinulle pyytämääsi tuotteitamme koskevaa tukea)
B) Pyyntöihisi vastaaminen (kun lähetät esimerkiksi pikaviestejä tai sähköpostiviestejä verkkosivustolla mainittuja Brembon yhteystietoja käyttäen, pyytäessäsi tietoja Brembo Expert -verkostosta ja Brembon tuotteista, kun täytät lomakkeita ilmoittautuaksesi erityisiin webinaareihin jne.), jolloin saamme tiedon käytössä olevasta sähköpostiosoitteesta
C) Uutiskirjeen ja Brembon tuotteita koskevien kaupallisten tietojen tai myynninedistämiseen tähtäävien tietojen lähettäminen sähköpostitse, markkinatutkimuksiin osallistumista koskevien pyyntöjen lähettäminen, mahdollisesti asiakastyytyväisyyskyselyiden lähettäminen.
 
1.3 Tietojen antamisen velvollisuus ja vapaaehtoisuus
Verkkosivustolla olevissa lomakkeissa tai tiedotteissa asteriskilla merkittyjen kenttien täyttäminen on pakollista, jotta pyyntöihin voidaan vastata. Jos kyseisiä tietoja ei anneta, pyydettyä palvelua ei voida antaa. Muiden, käytöltään rajoitettuun osioon kuuluvien tietojen antaminen (profiilissa) on vapaaehtoista, eikä niiden antamatta jättämisellä ole seurauksia.  
Maa-tietoa pyydetään verkkosivuston lomakkeessa "Tietopyyntö". 
Jos kohtien A) ja B) mukaiset tiedot annetaan puutteellisina tai niitä ei ilmoiteta, pyydettyä palvelua ei voida antaa.
Vapaaehtoista on tietojen antaminen tapauksessa C) eli Brembon tuotteita koskevien myynninedistämiseen tähtäävien viestien lähettämiseksi. 
Tietojen antamisesta kieltäytymisellä ei ole seurauksia verkkosivustolla navigoimiseen tai käyttöoikeutta edellyttävän osion käyttämiseen (seurauksena on vain se, että myynninedistämiseen tähtääviä tiedotteita ei lähetetä).
 
1.4 Tietojen käsittelyn tavat ja paikka
Tämän verkkosivuston palveluihin liittyvien tietojen käsittely tapahtuu Euroopassa.
Tietoja käsitellään pääasiassa automatisoiduilla keinoilla noudattaen välttämättömyyden, laillisuuden, oikeellisuuden, suhteellisuuden ja läpinäkyvyyden periaatteita ilmoitettujen käyttötarkoitusten ja lakisääteisten ehtojen (oikeusperuste) mukaisesti. Tietojen menettämisen, luvattoman ja epäasianmukaisen käytön sekä valtuuttamattoman tarkastelun estämiseksi käytössä on erityisiä turvatoimia.
 
1.5 Tietojen käsittelyn oikeusperuste
Pyyntösi ja tilisi hallinnoimiseen liittyvien tarkoitusten osalta tietojen käsittely on välttämätöntä sopimuksella määritettyjen toimenpiteiden ja sopimuksen ehtojen toteuttamiseksi.
Myynninedistämiseen tähtäävien viestien lähettämisen tarkoitusten osalta tietoja käsitellään vain siinä tapauksessa, että olet antanut siihen nimenomaisen suostumuksen (peruutettavissa milloin tahansa) tai olet nimenomaan pyytänyt niiden lähettämistä vastaavalla pyyntölomakkeella.
 
1.6 Tietojen vastaanottajat
Tietoja käsittelevät tietojen käsittelyyn valtuutettu Brembon henkilökunta ja Brembon palveluntarjoajat, jotka huolehtivat verkkosivuston teknisestä hallinnoimisesta ja isännöintipalvelusta tietojen käsittelijöiden ominaisuudessa. Tällaiset tahot toimivat Brembon ohjeistuksen mukaisesti.  
Tietojen käsittelijöiden täydellinen ja päivitetty luettelo on saatavilla Brembolta yllä mainituista osoitteista.
 
1.7 Tietojen säilyttämisaika
Tietoja säilytetään niin kauan kuin se on ehdottoman välttämätöntä mainittuihin tarkoituksiin tai pyyntösi toteuttamiseen samalla täyttäen tietojen säilyttämisen lakisääteiset velvollisuudet. Jos tietoja käsitellään markkinointitarkoituksiin, tietoja säilytetään suostumuksen perumiseen saakka ja enintään kuitenkin lain tai valvontaviranomaisen erityisten määritysten salliman maksimaalisen aikarajan mukaan.
 
2. Navigointi
 
2.1 Kerättävät henkilötiedot
IP-osoite ja navigointitiedot.
 
2.2 Tietojen käsittelyn tarkoitus
Navigointi verkkosivustolla. Tämän verkkosivuston toiminnan edellyttämät tietojärjestelmät ja ohjelmistojen toiminnot keräävät normaalin toimintansa puitteissa joitakin henkilötietoja, joiden lähettäminen tapahtuu automaattisesti internetin tiedonsiirtoprotokollien avulla. Nämä ovat tietoja, joita ei kerätä sen vuoksi, että niiden perusteella voitaisiin tunnistaa tiettyjä henkilöitä, mutta niiden avulla voidaan niiden luonteesta johtuen mahdollisesti tunnistaa käyttäjiä muokkaamalla niitä ja liittämällä niitä ulkopuolisten tahojen hallussa oleviin tietoihin. 
Tähän tietoryhmään kuuluvat verkkosivuston avaaavien henkilöiden tietokoneiden IP-osoitteet ja verkkotunnukset. Navigointitietoja käytetään anonyymien tilastotietojen keräämiseen verkkosivuston käytöstä sen toiminnan valvomiseksi,
teknisten evästeiden ja istuntoevästeiden asentamiseksi verkkosivuston toimintojen parantamiseksi ja muiden evästeiden asentamiseksi evästeilmoituksemme mukaisesti. Evästeilmoitus on nähtävissä tämän linkin kautta.
 
2.3 Tietojen antamisen velvollisuus ja vapaaehtoisuus
Tietojen antaminen on välttämätöntä verkkosivuston avaamiseksi ja sen eri toimintojen käyttämiseksi.
 
2.4 Tietojen käsittelyn tavat ja paikka
Tämän verkkosivuston palveluihin liittyvien tietojen käsittely tapahtuu Euroopassa.
Tietoja käsitellään pääasiassa automatisoiduilla keinoilla noudattaen välttämättömyyden, laillisuuden, oikeellisuuden, suhteellisuuden ja läpinäkyvyyden periaatteita ilmoitettujen käyttötarkoitusten ja lakisääteisten ehtojen (oikeusperuste) mukaisesti. Tietojen menettämisen, luvattoman ja epäasianmukaisen käytön sekä valtuuttamattoman tarkastelun estämiseksi käytössä on erityisiä turvatoimia.
 
2.5 Tietojen käsittelyn oikeusperuste
Tietojesi käsittely on välttämätöntä, jotta voit käydä verkkosivustolla ja käyttää siellä tarjolla olevia toimintoja.
 
2.6 Tietojen vastaanottajat
Tietoja käsittelevät tietojen käsittelyyn valtuutettu Brembon henkilökunta ja Brembon palveluntarjoajat, jotka huolehtivat verkkosivuston teknisestä hallinnoimisesta ja isännöintipalvelusta tietojen käsittelijöiden ominaisuudessa. Tällaiset tahot toimivat Brembon ohjeistuksen mukaisesti.  
Tietojen käsittelijöiden täydellinen ja päivitetty luettelo on saatavilla Brembolta yllä mainituista osoitteista.
 
2.7 Tietojen säilyttämisaika
Tietoja säilytetään istunnon ajan ja verkkosivuston koko käytön ajan.
Brembo asettaa verkkosivustolle tarjolle myös palvelun, jonka avulla voidaan tunnistaa ajoneuvon ominaisuudet ja tekniset tiedot (jarrupalat, jarrut, levyt ja rummut, satulat jne.) ja Brembon niihin tuotteisiin liittyvät tiedot, joita voidaan mahdollisesti käyttää. Tämän palvelun käyttö edellyttää rekisterinnumeron ilmoittamista. Tätä tietoa ei säilytetä, eikä Brembo analysoi sitä mitenkään tai käytä sitä fyysisen henkilön tunnistamiseen tai liitä sitä rekisteröitymistietoihin.
 
Rekisteröityjen oikeudet
Voit tarkastella milloin tahansa ilmaiseksi omia tietojasi, saada henkilötietosi elektronisessa ja jäsennellyssä sekä yleisesti koneluettavassa muodossa (oikeus tietojen tarkasteluun), pyytää niiden lähettämistä toiselle rekisterinpitäjälle (oikeus tietojen siirtämiseen) jos soveltuu, pyytää saada oikaista, päivittää ja muokata niitä (oikeus tietojen oikaisemiseen) sekä poistaa ne (oikeus perua tiedot) (lukuun ottamatta tiettyjä sovellettavia poikkeuksia). Tietojen poistamispyyntöjen suhteen sovelletaan voimassa olevia lakisääteisiä velvollisuuksia ja asiakirjojen säilyttämisvelvoitteita, jotka on määritelty laissa tai asetuksissa. 
Mikäli tietojesi käsittely perustuu suostumukseen, sinulla on oikeus perua suostumuksesi milloin tahansa, jos soveltuu (oikeus perua suostumus). Voit päättää milloin tahansa lopettaa kaupallisten tai myynninedistämiseen tähtäävien tiedotteiden vastaanottamisen ja siis vastustaa milloin tahansa tietojesi käyttämistä markkinointiin (oikeus vastustaa tietojen käsittelyä).  Voit myös rajoittaa tietojesi käsittelyä tai käyttää edellä mainittuja oikeuksiasi lähettämällä vastaavan pyynnön tietosuojavaltuutetulle sähköpostiosoitteella privacy.italy@brembo.it tai postitse osoitteeseen Brembo S.p.A., Via Brembo 25, 24035 Curno (BG), Italia, merkiten kirjekuoreen "C/A Responsabile della Protezione dei Dati". Kun otat meihin yhteyttä, sinun on ilmoitettava oma nimesi, sähköpostiosoitteesi, postiosoitteesi ja/tai puhelinnumerosi sen varmistamiseksi, että pystymme käsittelemään pyyntösi asianmukaisesti. 
Jos henkilötietojesi käsittelytavoissa on mielestäsi ilmennyt ongelma, sinulla on oikeus esittää valitus kansalliselle valvontaviranomaiselle (www.garanteprivacy.it) tai minkä tahansa muun sellaisen EU-maan valvontaviranomaiselle, jossa sinulla on pysyvä osoite tai jossa rikkomus on mielestäsi tapahtunut.
 
Päivitykset
Tätä tiedotetta voidaan päivittää ajan mittaan ja asiasta ilmoitetaan tällöin verkkosivuston vastaavilla vastuuvapauslausekkeilla. 
Viimeisin päivitys – toukokuu 2022