Brembo Prime -jarrulevyt

Kestävämmät ja pitkäikäisemmät

Brembon uusi ratkaisu raskaiden ajoneuvojen ammattilaisille

Brembolla on vuosikausien kokemus alkuperäisosien valmistuksesta. Nyt se tarjoaa raskaiden ajoneuvon ammattilaisille täydellisen jarrulevyjen valikoiman, joka sisältää kaksi tärkeää uutuutta: CO-CAST-teknologiaan perustuvat ja RING-jarrulevyt, jotka valmistetaan yhtiön omissa Euroopan tuotantolaitoksissa.
Hyötyajoneuvoille tarkoitettujen Brembo Prime -jarrulevyjen pakkaus
Brembon uusi valikoima koostuu noin 100 tuotteesta, jotka kattavat 85 % 
Euroopan autokannasta. 


Yhtiön omissa T&K-laboratorioissa tutkittujen ja testattujen teknologioiden, kuten patentoidun pylvästuuletuksen, raskaille ajoneuvoille kehitettyjen erikoismateriaalien ja Co-cast- ja Ring-komposiittijarrulevyjen teknologian ansiosta Brembo-jarrulevyt mahdollistavat paremman lämmön hajaantumisen ja lämpöhalkeamien kestävyyden, jotka pidentävät sekä jarrulevyn että jarrupalan käyttöikää myös erittäin vaativissa olosuhteissa.
Co-cast- ja RING-jarrulevyt
Brembon CO-CAST- ja RING-sarjan jarrulevypakkaus sisältää kaikki jarrujärjestelmän nopeassa, täydellisessä ja luotettavassa vaihdossa tarvittavat varusteet.
RING-jarrulevy
RING-jarrulevy
Perustuu tekniseen ratkaisuun, jossa vaihdetaan vain jarrutuspinta. Pakkaus sisältää kaikki asennuksessa tarvittavat varusteet, välikappaleet, ruuvit ja metallirenkaan. Ratkaisu mahdollistaa pelkästään kuluneiden osien vaihdon ja rakenteensa ansiosta vähentää napaan ja laakereihin kohdistuvaa lämpöä parantaen kaikkien komponenttien kestävyyttä.
CO-CAST-jarrulevy
CO-CAST -jarrulevy
Koostuu kahdesta erilaisesta materiaalista, jotka on liitetty toisiinsa sulauttamalla: erikoisvaluraudasta valmistettu runsashiilinen jarrutuspinta ja mekaanisesti erittäin kestävä pallografiittivalurautainen keskiö. Menetelmä mahdollistaa jarrutuspinnan laajenemisen ja säteensuuntaisen kutistumisen jäähtymisen aikana, jolloin rasitusta ja mahdollisia säröjä aiheuttavat kuumat pisteet poistuvat.
Lopputuloksena on jarrulevy, joka yhdessä Brembon jarrupalojen kanssa tarjoaa paremman mekaanisen lujuuden ja kestävyyden kuin normaali integroitu jarrulevy.
Patentoitu materiaali ja tuuletusjärjestelmä
Brembo on kehittänyt raskaiden ajoneuvojen jarrulevyvalikoimalleen erikoismateriaaleja, jotka yhdessä patentoitujen jäähdytysjärjestelmien kanssa saavat aikaan alhaisemman toimintalämpötilan, paremman lämpöhalkeamien kestävyyden ja kevyemmän jarrulevyn.

Tämä tarkoittaa jarrulevyjen ja jarrupalojen käyttöiän pidentymistä, pienempää kulutusta ja vähäisempiä päästöjä sekä turvallisempaa jarrutusta.
Hyötyajoneuvoille tarkoitetun Brembo Prime -jarrulevyn detaljikuva
 
 
Tietosuojakäytäntö">