Brembo Max -jarrulevyt

Täydellinen vastaus

 
Vaste verrattomalla nopeudella ja turvallisuutta kaikissa olosuhteissa
Brembo Max -jarrulevyt ovat aukollisia ja maalattuja jarrulevyjä, jotka antavat paremman jarrutuksen suosituskyvyn kaikissa olosuhteissa, erityisesti liukkailla pinnoilla, optimoiden suorituskyvyn tiellä ja taaten jatkuvan kitkamateriaalin uusiutumisen.
Nopea ja tehokas jarrutus
Perusmallisiin jarrulevyihin verrattuna Brembo Max -levyjen muoto ja suurempi kitkakerroin takaavat paremman suorituskyvyn jarrutuksen alkuvaiheissa. Mitä nopeampi vaste jarrupolkimessa ja jarrujen välitön toiminta takaavat nopean ja tehokkaan jarrutuksen.
Jarrutusaikakaavion selitykset: 40 -> 5 km/h, 30 bar
Jarrutusaikakaavio
Korkea häviämiskestävyys
Tietyt käyttöolosuhteet voivat aiheuttaa jarrulevyn lämpötilan nousun yli 800 °C:een - kuten laskeutuminen vuorilta - ja tämä aiheuttaa kitkamateriaalissa käytettyjen fenolihartsien palamista. Tämä johtaa vaaralliseen jarrutehon menetykseen (häviäminen), joka aiheutuu purkautuvasta kaasusta, joka jää jarrupalan ja jarrulevyn jarrutuspinnan väliin. Käyttämällä erityistä muotoa Brembo Max urissa voidaan aikaansaada kyseisten kaasujen nopea poistuminen ja siten voidaan palauttaa nopeasti optimaaliset jarrutusolosuhteet.

Brembo Max sisältää ainutlaatuiset urat, jotka takaavat jatkuvat kitkamateriaalin uusiutumisen (Mikrokaavintavaikutus), estäen jarrupalan pinnan lasittumisen.
Kitkakertoimen kuvaaja
Uritettu ja pinnoitettu Brembo Max -jarrulevy
Paras mahdollinen kulumisen valvonta
Yksi Brembo Max urista on suunniteltu siten, jotta voidaan valvoa suoraan ja välittömästi jarrulevyjen kulumista. Uran täydellinen häipyminen tarkoittaa, että on saavutettu suositeltu vähimmäispaksuus sen vuoksi kuljettaja tietää, että kulunut levy on vaihdettava.

Toiminnallisuus jarrujärjestelmässä taataan jäämäurien läsnäololla. Täydellinen tasapainotus levyssä saavutetaan luomalla vastaava ura levyn sisäiselle jarrutuspinnalle, halkaisijan vastakkaisella puolella olevaan kohtaan.
Penkki- ja ajotestaus, äärimmäisissä ajo-olosuhteissa.
Muotoilu tukee suorituskykyä liukkailla pinnoilla.
Ainutlaatuinen muotoilu, joka on tehty geometrisillä ulospäin suuntautuvilla urilla, sallii Brembo Maxin taata tehokkaamman veden dispersion kuin mitä voi tapahtua levyn pinnalla, tarjoten siten kuljettajalle parhaan suorituskyvyn liukkailla pinnoilla ja, ylipäätään, huomattavan vakaan käyttäytymisen vaihtelevissa ilmasto-olosuhteissa.
Vertailukaavion selitykset: 83 -> 35 km/h, 10 bar
Brembo Max- ja vakiojarrulevyjen jarrutusaikojen vertailukaavio märällä ja kuivalla pinnalla
Suunniteltu myös kevytmetallivanteille
Brembo muistaa myös, että kuljettajat asentavat kevytmetallivanteita ajoneuvoonsa: Brembo Maxin kanssa jarruttamattomat osat on UV-pinnoitettuja, jotta voidaan poistaa kaikki pienet epätäydellisyydet, jotka liittyvät jarrulevyn syöpymiseen.
Pakkaus ja jarrulevy, Brembo Max
Toisilleen luodut
Xtra-jarrupalat ovat täydellinen kumppani Max ja Xtra-levyille.
Ne tuovat esiin levyjen parhaan suorituskyvyn ja takaavat jarrutusliikkeen täydellisen hallinnan, jolloin tuloksena on täydellinen urheilullisen ajon nautinto.

30 eri komponenttia sisältävä BRM X L01 erottautuu korkealla kitkakertoimellaan, joka saa aikaan varman ja vakaan jarrutuksen sekä korkeissa että matalissa lämpötiloissa. Kaikki tämä takaa myös suuremman ajomukavuuden ja paremman polkimen tuntuman, tuotteen kilometrimäärästä tinkimättä..
Xtra-jarrupalat
Tietosuojakäytäntö">