Jarrukengät

Täydellinen valikoima

Yksinkertainen ja turvallinen ratkaisu 

Brembo-jarrukengät on suunniteltu vastaamaan jarrurummun jarrutusvaatimuksia. Kitkamateriaalin kehitysprosessi ja maantieajotestit ovat samanlaiset kuin jarrupalojen valmistuksessa.
Kaikki Brembo-jarrukengät ovat asbestittomia. Niillä on myös eurooppalaisen lainsäädännön vaatimusten mukainen ECE-R90-sertifiointi. Valikoimaan kuuluu 400 jarrukenkää, jotka kattavat 96 % Euroopan teillä liikkuvista henkilöautoista ja hyötyajoneuvoista.

Jarrukenkäsarja

Jarrukenkiä on saatavana yksittäisinä osina (vakiosarjat) tai esikokoonpantuina (Kit & Fit). Vakiosarja sisältää kaikki tarvittavat erilliset komponentit. Kit & Fit -komponentit ovat esikokoonpantuja ja asennusvalmiita mahdollistaen erittäin tarkan ja nopean asennuksen.
 
Kit & Fit -ratkaisussa asentaja saa yhdessä pakkauksessa kaikki tarvittavat osat nopeaan ja tehokkaaseen asennukseen sekä uusista ja tarkasti testatuista komponenteista koostuvan jarrujärjestelmän tarjoaman turvallisuustason. Jarrukengät on helppo asentaa. Kaikki tarvittavat osat ovat joko esikokoonpantuja tai saatavana pakkauksena.
Kuva Brembo-jarrukengistä
Tietosuojakäytäntö">