Jarrulevyt integroiduilla laakereilla

Jarrulevysarja integroidulla pyörännavalla

Ratkaisu, jolla poistetaan vaikeudet, kun vaihdetaan jarrulevyjä integroidulla laakerilla varustetulla pyörännavalla.
Jotkut sovellukset on varustettu, taka-akselissa, jarrulevyillä, joihin on integroitu pyörännapa, kiinnitetty pyöränlaakeri ja kaksi kruunuratasrullastoa (aka kartiomainen molemmista päistä).
Integroidulla laakerilla varustettujen jarrulevyjen pakkaus
Tämä kokoonpano tekee vaihdosta äärimmäisen vaikean tai lähes mahdottoman laakeria vahingoittamatta. Vain täyttämällä tiukimmat kiinnityksen toleranssit, jotka on määritelty tuotteen suunnittelun aikana, on mahdollista taata täydellinen ja oikea komponenttien toiminta.
Laakeri on vaihdettava samalla, kun vaihdetaan jarrulevy. Brembo tarjoaa täydellisen ratkaisun: todellakin esiasennettu sarja toimittaa laakerit jo jarrulevyihin asennettuna.
Integroidulla laakerilla varustetun jarrulevyn räjäytyskuva
ABS:n käytön tuki
Brembo toimittaa myös nopeusanturin tai magneettikooderin, joka on integroitu jarrulevylaakeriin malleille, joissa käytetään näitä komponentteja. Ne sallivat ajoneuvon ABS-järjestelmän käytön havaitsemalla auton pyörän nopeuden.
 
Nopeusanturissa on metallihammas, joka lähettää pyörän kiertonopeutta vastaavaan digitaalisen signaalin. Sen läheisyydessä olevan anturin avulla magneettikooderi aikaansaa signaalin tarkassa järjestyksessä pohjois- ja etelänapojen kautta. Ajoneuvon ohjausyksiköt transponoivat signaalin ja sitä käytetään ABS:n toimintaan sekä muihin toimintoihin, jotka valvovat ajoneuvon vakautta.
 
Magneettikooderin sisältävän ratkaisun edut nopeusanturiin verrattuna ovat lähinnä mahdollisuus havaita anturin pienemmät vaihtelut, parempi signaalinlaatu, alhaisempi koko ja paino sekä yksinkertaisempi asennus. Tämän tekniikan taustalla olevan potentiaalin tärkein elementti on mahdollinen tuleva liitäntä muihin auton tärkeisiin toimintoihin.
Esiasennetun sarjan edut
Asennus on nopea ja helppo, ei tarvita mitään erityistyökaluja ja estetään vaara rikkoa laakeri, kun se poistetaan vanhasta jarrulevystä. Esiasennetun sarjan käyttö tarjoaa seuraavat edut:
Kuvake, varusteen helppo asennus
Yksinkertaiset työkalut
Ei tarvetta tehdä: laakeri on jo asennettu jarrulevyn sisälle.
Kuvake, ajansäästö
Säästetään aikaa
Laakeri on jo asennettu jarrulevyn sisälle Brembon toimesta.
Kuvake, vaivaton purkaminen
Poisto ilman ongelmia
Älä huolehdi laakerin irrottamisesta vanhasta jarrulevystä.
Kuvake, luotettava asennus
Turvallinen kokoonpano
Taattu Brembon linjalla suorittamilla tarkastuksilla.
Jokainen jarrulevy tarkastetaan 100-%:sti laakerin ja kooderin asentamisen jälkeen.
Laakerin detaljikuva
Jarrulevyn kuluminen ja kriittiset kohdat
Laakereiden määräaikainen tarkastus ja niiden vaihto on tärkeä ajoneuvon oikeaan huoltoon kuuluva toimenpide: viallisen pyöränlaakeri aiheuttaa suurempaa kitkaa ja tämä puolestaan aiheuttaa melua sekä vakavia ongelmia. Viallinen laakeri estää myös pyörännavan, iskunvaimentimien ja kaikkien siihen liittyvien osien oikean toiminnan aiheuttaen ennenaikaista kulumista.
On hyvä tapa tarkastaa pyörän laakerin kunto, kun vaihdetaan jarrut sekä kun kuullaan melua ja ennakko-oireita kulumisesta.

Pyörän laakerin huonontuminen voi johtua suuresta ajokilometrimäärästä, onnettomuuden aiheuttamasta iskusta tai virheellisestä asennuksesta.
Tietosuojakäytäntö">