Logo Brembo Upgrade

Vanteet

Rata-ajo

Cluster OffRoad

Kun jäykkyys kohtaa ketteryyden

Yksi Brembo Groupin tärkeimmistä merkeistä on Marchesini, joka edustaa johtavaa moottoripyörien vanteiden tutkimusta, muotoilua ja kehitystä sekä maailman huippuluokan kilpailuiden että maantiekäytön osalta. Yhteistyö Brembon kanssa teknologisen innovoinnin sekä materiaalien ja tuotantoprosessien tutkimuksen saralla on saanut aikaan ikonisia tuotteita, jotka ovat tuhansien motoristien suosiossa ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta.
 
Erityisen vaativaan käyttöön, kuten Supermoto- ja maastoajoradoille, Marchesini on suunnitellut erityiset vanteet. Supermoto-puolavanteet ovat erittäin jäykät ja kevyet ja niiden inertia on pieni. Motocross-puolavanteet puolestaan optimoivat ja modernisoivat teknisesti perinteisten puolavanteiden arkkitehtuuria. Supermoto- ja maastoajoon tarkoitetut vanteet ovat tulosta Marchesinin jatkuvasta tutkimuksesta ja kokeilunhalusta, joilla se jälleen kerran osoittaa kykynsä sovittaa kokemuksensa ja osaamisensa mitä erilaisempiin vaatimuksiin.
M10RR Kompe Motard
Tämä yhdestä kappaleesta valmistettu, erityisesti Supermoto-kilpailuihin suunniteltu vanne ilmentää parhaiten Marchesinin luontaista kykyä edistykseen ja kehitykseen.

Tämä yhdestä kappaleesta valmistettu, erityisesti Supermoto-kilpailuihin suunniteltu vanne ilmentää parhaiten Marchesinin luontaista kykyä edistykseen ja kehitykseen.
M10RR-vanteella on useita vahvuuksia tavanomaisiin puolavanteisiin verrattuna. Kevyempi paino ja pienempi pyörimisinertia, joista kumpikin alenee noin 15 %, parantavat huomattavasti pyörän käsittelyä käännöksissä. Jarrutus- ja kiihdytysmatkat taas lyhenevät gyroskooppisen vaikutuksen pienenemisen ansiosta. Lisäksi tubeless-renkaat alentavat painoa vielä lisää, eikä renkaan puhkeamisen vaaraa ole.

Vanteen taivutus- ja vääntöjäykkyyden lisääntyminen – noin 100 % – parantaa ajoa Supermotolle tyypillisillä mutkaisilla reiteillä.

Tämän kaiken perusteella onkin vain luonnollista, että Marchesini on hallinnut AMA-mestaruutta vuosien ajan ja napannut voittoja Los Angelesin X-Games-kisoissa.
Marchesini M10RR, musta 10-puolainen moottoripyörän vanne
Tietosuojakäytäntö">