Logo Brembo Upgrade

Jarrupalat

Racing

Cluster Racing

Maksimaalinen kitka ilman häipymisilmiötä

Moottoripyörän Z04- ja Z03-jarrupalojen pari
Jarrupalat ovat jarrujärjestelmän pienin yksittäinen osa, mutta yksi eniten rasitukselle altistuvista komponenteista. Jarrupalan valmistuksessa käytetyn oikean yhdisteen valitseminen onkin tästä syystä erittäin tärkeää, varsinkin, jos ajat satoja kilometriä kerrallaan ja kymmeniä tuhansia kilometrejä vuodessa.
 
Brembo Z04 -sintrattuja tyynyjä käytetään yleisesti teräslevyissä Superbiken maailmanmestaruussarjassa. Ne koostuvat erityisistä yhdisteistä, jotka on agglomeroitu liimattoman sintrausprosessin avulla.
Z04-jarrupalojen suorituskykykaavio
Z04-jarrupalat
Brembon sintrattuja Z04-jarrupaloja käytetään yleisesti teräsjarrulevyissä Superbiken MM-kisoissa. Ne koostuvat erikoisyhdisteistä, jotka on puristettu kokoon liimattomassa sintrausprosessissa.
 
Ne ovat aitoja tehdasvalmisteisia jarrupaloja, joita on saatavana myös suosituimmille julkisessa liikenteessä sallituille Supersport-pyörille. Jarrupalassa käytettyjen yhdisteiden ansiosta kitkakerroin on suurempi kuin 0,8 jo 50 °C:ssa ja laskee sen alle vasta 400 °C:ssa.
 
Alkuperäiseen yhdisteeseen lisätyt voiteluaineet varmistavat tasaisen ja pehmeän jarrutuksen myös jarrulevyn korkeassa lämpötilassa. Tämä pienentää jarrun häipymisen eli jarrutustehon menettämisen todennäköisyyttä. Lisäksi kitkamateriaalit auttavat pitämään kitkatason korkeana pitämällä jarrulevyn puhtaana ja poistamalla likaa jarrutuspinnasta.
Z03-jarrupalojen suorituskykykaavio
Z03-jarrupalat
Toiset kaksi sintrattua jarrupalaa perustuvat Brembon kokemukseen rata-ajon maailmasta.
  Z03 on Z04:n variantti ja Endurancen MM-kisojen parhaiden tiimien suosima vähäisen kulumisen, helpon sisäänajon ja erinomaisen kestävyyden ansiosta (soveltuu 8, 12 ja jopa 24 tuntia kestäviin kilpailuihin).
Moottoripyörän H38-jarrupalojen pari
H38-jarrupalat
H38-jarrupaloja puolestaan käytetään takajarrusatulassa. Se varmistaa erinomaisen suorituskyvyn korkeissa ympäristön lämpötiloissa ja kylmällä säällä. Myös tämän jarrupalan kuluminen on vähäistä, ja sen suorituskyky säilyy yhdenmukaisena käyttöiän loppuun saakka.

Rata-ajon harrastajille, jotka käyttävät pyöriään sekä radalla että maantiellä, Brembo on kehittänyt uuden Z10-jarrupalan, joka on aloitustason vaihtoehto aikaisempiin jarrupaloihin verrattuna, hinnaltaan edullisempi ja saatavana suosituimmille Supersport-moottoripyörille.
Tietosuojakäytäntö">