Logo Brembo Upgrade

Vanteet

Rata-ajo

Cluster Racing

Innovaatiot ja teknologia

Yksi Brembo Groupin tärkeimmistä merkeistä on Marchesini, joka edustaa johtavaa moottoripyörien vanteiden tutkimusta, muotoilua ja kehitystä sekä maailman huippuluokan kilpailuiden että maantiekäytön osalta. Yhteistyö Brembon kanssa teknologisen innovoinnin sekä materiaalien ja tuotantoprosessien tutkimuksen saralla on saanut aikaan ikonisia tuotteita, jotka ovat tuhansien motoristien suosiossa ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta. ​​
 
​Jokainen moottoripyöräilijä tietää vanteiden keveyden ja jäykkyyden tärkeän merkityksen. Tämä yhdistelmä yhdessä erehtymättömän tyylin kanssa on aina toiminut erottavana tekijänä Marchesini-merkille. Oivallinen esimerkki tästä ovat M7RS Genesi -vanteet, joiden valmistus perustuu huippumuotoiluun, rakenteelliseen analyysiin ja tiukkoihin testausmenetelmiin.

Materiaali, MDF-taontamenetelmä (multidirectional forging) ja optimaalisten muottien käyttö lopullisessa vannegeometriassa saavat aikaan erittäin kevyen vanteen. Paino alenee alkuperäisosaan verrattuna 2,8–5,8 kg moottoripyörän mallista riippuen.

Ero on todella suuri, yhteensä 26–41 %. Keveys parantaa merkittävästi kiihdytystä, lyhentää jarrutusmatkaa ja nopeuttaa ajoa käännöksissä ja mutkissa. Kaikki ulkonäölliset toiveet toteutuvat, ja tarkka valvonta ja lukuisat vannekohtaiset testit varmistavat turvallisuuden.
Hinnaltaan edullisemmissa M7RS Genesi -vanteissa on ikoniset 7 puolaa ja materiaalina on käytetty alumiinia magnesiumin sijasta. Myös ne on valmistettu MDF-prosessilla, ja optimoitujen muottien käyttö keventää vanteen painoa 16–33 %.

M10RS-vanteet on tarkoitettu niille, jotka suosivat magnesiumvanteiden lisäksi myös perinteisempää muotoilua. Kolme lisäpuolaa nostaa vähän vanteen painoa, mutta se pysyy kuitenkin 25–40 % alle alkuperäisen laitevalmistajan vanteen painon.
 
Marchesini M7RS Genesi, musta 7-puolainen moottoripyörän vanne
Tietosuojakäytäntö">