Logo Brembo Upgrade

UPGRADE

maailma

Kokonainen maailma täynnä ainutlaatuisia yksityiskohtia, omistautumista, laatua ja äärimmäistä suorituskykyä.

Brembo UPGRADE -sarjasta jokainen motoristi löytää pyöräänsä parhaiten sopivat osat. Riippumatta siitä, etsitkö sopivaa osaa moottoripyörän tuunaamiseen, esimerkiksi maalattua tai kromattua pintaa, näkyviin jääviä kiillotettuja tai sivelypinnoitettuja metallipintoja tai vaikkapa parasta suorituskykyä radalla. Tutustuttuasi täydelliseen tuotevalikoimaan haluat päivittää pyöräsi UPGRADE-komponentilla.
 
Custom-ryhmän logo
Custom
Erehtymätön Brembo-kosketus kustomoituun moottoripyörääsi
Moottoripyörien tuunaajat eivät jätä mitään sattuman varaan, ja tämä koskee myös vaatetusta ja kypärää. Tiukka keskittyminen yksityiskohtiin ulottuu myös moottoripyörän varaosiin. Heidän valintansa ovat kaukana heräteostoista. Ne perustuvat markkinoilla olevien vaihtoehtojen tarkkaan analysointiin ja samanhenkisten neuvoihin ja näkemyksiin. Katseen kiinnittäminen ainutlaatuiseen ja mahdollisimman viimeisteltyyn tyyliin ei saa kuitenkaan vetää huomiota pois siitä tosiasiasta, että kyseessä on jarrujärjestelmän komponentti. Toisin sanoen, suorituskykyä ja luotettavuutta ei pidä aliarvioida. Brembon Custom UPGRADE -sarjan tuotteet tarjoavat parasta tällä asteikolla.
Road-ryhmän logo
road
Brembon kokemus käden ulottuvilla
Moottoripyörää päivittäin maatiellä ajavien tarpeet ovat erilaiset kuin rata-ajokuskien. Liikenne ja tienpinnan olosuhteet, mutta myös mutkaiset tiet ja jopa sää vaikuttavat moottoripyöräilijän mielialaan. Käyttötarkoitukseensa varta vasten suunniteltu jarrujärjestelmä on omiaan lisäämään kaksipyöräisellä ajamisen nautintoa. Suorituskyky on aina tärkeä mutta kuitenkin toissijainen verrattuna luotettavuuteen, tehokkuuteen kaikissa ympäristöissä sekä kestävyyteen ja ajomukavuuteen. Brembon Road UPGRADE -sarjan tuotteissa toteutuvat nämä kaikki.
Road racing -ryhmän logo
Racing
Yli 40 vuotta rata-ajokokemusta yhdessä pakkauksessa
Superbike-luokan kisoihin osallistuvat tietävät, että ennen kuin lähdetään hakemaan lisää tehoa ja vääntöä, jarrujärjestelmän on pystyttävä varmistamaan maksimaalinen jarrutusteho. He tietävät myös, että jopa parhaiten toimivissa järjestelmissä on huomattavasti parantamisen varaa. Ratkaisu tähän löytyy Brembo UPGRADE Racing -sarjasta. Sarja perustuu Brembon kokemukseen kilpailuradoilta ympäri maailmaa. Todisteena tästä ovat 500 kuutioisten MotoGP-luokan 33 ja World Superbiken 30 maailmanmestaruutta Brembon osilla varustetuilla pyörillä.
Off-Road-ryhmän logo
Off-road
Brembon seikkailuhenkeä maastorenkailla
Maastoajossa nopeudet ovat alhaisemmat, pyörä painaa vähemmän, alusta on epätasainen, eikä mutaisella radalla tarvita samaa jarrutustehoa kuin asfaltilla ajettaessa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että jarrujärjestelmä olisi maastoajossa vähemmän tärkeä kuin radalla tai maantiellä ajettaessa. Päin vastoin, ulkoiset tekijät, kuten hiekka, ruoho ja muta asettavat haasteita jarrujärjestelmälle, jonka komponenttien on näin ollen oltava ehdottoman luotettavia. Alhainen paino ja ajotuntuma ovat olennaisia ja juuri niitä ominaisuuksia, jotka löytyvät kaikista Brembon UPGRADE Off-Road -sarjan tuotteista.
 
 
 
 
Tietosuojakäytäntö">