Logo Brembo Upgrade

Jarrulevyt

Vahva ja kevyt

Cluster Road

Brembo-teknologian tiivistelmä

Brembo Racing UPGRADE -jarrulevyt on suunniteltu ja testattu toimimaan saumattomassa yhteistyössä jarrupalojen kanssa. Niiden ominaisuuksia ovat korkea ja tasainen suorituskyky ääriolosuhteissa sekä huomattava keveys. Käytetyt materiaalit ja erikoismenetelmät saavat aikaan jarrutustehon merkittävän paranemisen, pitkäaikaisten lämpömekaanisten kuormitusten erinomaisen kestävyyden sekä absoluuttisen varman suorituskyvyn.
Brembo-jarrulevyt ilmentävät rata-ajon henkeä tarjoten samalla erittäin korkeaa suorituskykyä kaikissa tilanteissa.
Moottoripyörän T-Drive-jarrulevyt
T-drive
T-Drive-jarrulevyt perustuvat MotoGP- ja Superbike-kilpailukokemukseen. Jarrulevyt on helppo tunnistaa reunan ja keskiön välisestä T-tappiliitoksesta, jota käytetään perinteisen kiinnityksen sijasta.
 
Toleranssitutkimusten perusteella rakenne alentaa painoa merkittävästi ja mahdollistaa jarrulevyn sekä säteen- että akselinsuuntaisen kellunnan ja tätä kautta suuremman jarrutusmomentin.
Lisäksi jarrulevy kestää erinomaisesti lämpömekaanisia rasituksia, mitä tarvitaan varsinkin äärimmäisissä käyttöolosuhteissa, kuten rata-ajokilpailuissa.

T-Drive-jarrulevyjä on saatavana suosituimmille Maxisport-malleille. Asennus onnistuu ilman jarrujärjestelmän muutoksia.
Supersport-moottoripyörän jarrulevyt
Supersport
Supersport-jarrulevyt on kehitetty suosituimmille eurooppalaisille ja japanilaisille Maxisport-moottoripyörille tarjoamaan erittäin korkeaa suorituskykyä sekä maantiellä että radalla. Yhdessä Brembon Z04-jarrupalojen kanssa nämä jarrulevyt ovat voittaneet useita Supersport-maailmanmestaruuksia.

Supersport-jarrulevyjen jarrutuspinnan korkeus on 34 mm ja korotettu paksuus 5,5 mm. Jarrulevyt ovat vaihdettavissa alkuperäisten tilalle ilman muun jarrujärjestelmän muutoksia.
 
Täysin kelluvat levyt koostuvat lämpökäsitellystä teräsvanteesta, joka kestää äärimmäisiä lämpömekaanisia rasituksia, sekä yhdestä aihiosta työstetystä alumiinikeskiöstä.
Tietosuojakäytäntö">