It's possible that some of this content has been automatically translated.
Logo Brembo Upgrade

Jarru ja kytkin

Pääsylinterit

Cluster Road

Hallittava jarrutusteho ja ylivoimainen reaktiokyky

Brembolta on saatavana laaja valikoima radiaalisia pääsylintereitä ja säädettäviä kahvoja alkuperäisen järjestelmän korvaamiseen ja parantamiseen. Jarrujen pääsylinterit Brembo Racing ja UPGRADE on valmistettu nykyaikaisilla menetelmillä ja prosesseilla tuottamaan ylivoimaista suorituskykyä. Brembo Racing- ja UPGRADE-sarjan jarrun ja kytkimen pääsylintereitä on saatavana kahtena eri versiona: Radial ja Radial RCS. Kumpikin niistä on helposti asennettavissa kaikkiin tunnetuimpiin merkkeihin, myös japanilaisiin ja eurooppalaisiin Maxisport-moottoripyöriin, Custom- ja Café Racer -pyöriin sekä maastomoottoripyöriin.
 
 
Alkuperä
Brembon radiaalinen jarrun pääsylinteri on reaktiokykyisempi ja parantaa jarrutustehon hallintaa kaikissa olosuhteissa. Kuljettajan kahvaan kohdistama voima tuottaa erittäin lineaarisen jarrutusvasteen saaden aikaan ainutlaatuisen ja jäljittelemättömän jarrutustuntuman. Alumiiniseoksesta valmistetut pääsylinterien rungot on työstetty CNC-koneistuksella tai valmistettu aihiosta tavoitteena teknisen toimivuuden ja suorituskyvyn maksimointi.
Viimeistelyksi on valittu oksidipinnoitus, jota käytetään normaalisti MotoGP- ja Superbike-luokissa komponentin pintakäsittelynä. Brembon radiaalisia pääsylintereitä on saatavana erilaisilla männän halkaisijoilla ja kahvan sijainneilla räätälöidyn ratkaisun tarjoamiseksi motoristeille.
Kahvoja on saatavana myös STD- tai taittuvina versioina sekä eri pituisina.
Brembo RCS- radiaalinen jarrun pääsylinteri
RCS Radial
Maantiellä tai rata-ajossa, aina paras tuntuma
Brembon radiaalinen RSC-pääsylinteri tuottaa vaihtoehtoisesti tehokkaan tai vaiheittaisen jarrutuksen tien ja sään olosuhteiden, kuljettajan herkkyystason ja moottoripyörän ajotuntuman mukaisesti. MotoGP-kisoissa käytettyyn malliin perustuvan, patentoidun pääsylinterin innovatiivinen säätöjärjestelmä mahdollistaa saman pääsylinterin sovittamisen eri käyttökohteisiin ja kaikkein vaativimpienkin moottoripyöräilijöiden tarpeisiin. MotoGP- ja Superbike-teknologiaan perustuva Brembo RCS- radiaalinen pääsylinteri on nyt tarjolla kaikille motoristeille. Se edustaa suorituskykyisten jarrukomponenttien seuraavaa tasoa teknisten ominaisuuksien ja tyylin osalta.
RCS-järjestelmässä on säädin, jolla kahvaa siirretään 18 tai 20 mm:iin, jotta jarrutustuntuma saadaan kuljettajan maun mukaiseksi. Arvoa säätämällä jarrutus toimii reaktiivisemmin ja herkemmin (20 mm) tai vaiheittaisemmin (18 mm). Säätötoimenpide on hyvin nopea. Säätöpyörällä varustetussa järjestelmässä (punainen 18 mm, musta 20 mm) tarvitaan ainoastaan ruuvimeisseli, jolla pääsylinterin offset-arvo säädetään kiertämällä ohjauskahvan edessä olevaa säädintä 180°. Seurauksena on erilainen jarrutusvoiman jakauma, joka ei muuta puhdasta tehoa.
RCS-pääsylintereiden mäntä, tiivisteet ja työntötanko ovat samanlaiset kuin lähes kaikkien MotoGP- ja Superbike-mestareiden käyttämät, ja niille on ominaista erittäin tarkat koneistustoleranssit ja erinomainen sileys.
Radiaalisia RCS-pääsylintereitä on saatavana kahtena eri versiona, joissa männän halkaisija on joko 19 mm tai 15 mm. 19RCS-pääsylinteriä käytetään 4-mäntäisissä ei-kelluvissa kahden jarrulevyn järjestelmissä. 15RCS-pääsylinteriä puolestaan voi käyttää yhden tai kahden jarrulevyn järjestelmissä, jossa on 4-mäntäiset kelluvat jarrusatulat. Jarruvalo sytytetään erityisellä mikrokytkimellä, kun jarrun pääsylinteriä käytetään maantieajossa.
Evoluution tulos: RCS CORSA CORTA
RCS CORSA CORTA perustuu radiaalisen pääsylinterin konseptiin, jossa lukuisia innovaatioita on yhdistetty MotoGP:ssä käytettävien pääsylintereiden teknisiin ratkaisuihin. Tärkein innovaatio on mahdollisuus säätää jarrutuksen puremakohtaa halutun jarrutustuntuman mukaisesti pääsylinterin päällä olevalla vivulla.
Vivun voi asettaa yhteen kolmesta jarrutustuntumasta säätöpyörän avulla:
NORMAALI - Merkitty N-kirjaimella. Tässä asetuksessa jarrutus alkaa vaiheittain. Sopii kaupunkiliikenteeseen tai huonon pidon olosuhteisiin.
URHEILULLINEN - Merkitty S-kirjaimella. Jarrutuksen alkuvaihe on lyhempi N-asetukseen verrattuna, vaste on dynaamisempi ja ajotapa urheilullisempi.
RATA-AJO - Merkitty R-kirjaimella. Jarrutuksen alkuvaihe lyhenee edelleen minimiin vastaten MotoGP:ssä käytettävien pääsylintereiden käyttäytymistä. Kolmas jarrutustuntuman alue sopii rata-ajon kaltaiseen ajotapaan.
Kaksi Brembo RCS CORSA CORTA- jarrun pääsylinteriä
Red Dot Design Award 2019 logo
Kokemuksella ja asiantuntemuksella suoraan asian ytimeen
Brembon radiaalinen pääsylinteri 19RCS CORSA CORTA voitti vuonna 2019 Red Dot -palkinnon korkealaatuisesta muotoilusta tuotemuotoilun (Product Design) sarjassa.
Red Dot Award: Product Design on yksi maailman merkittävimmistä muotoilukilpailuista. Vuonna 2019 tapahtumaan osallistui suunnittelijoita ja valmistajia 55 maasta yli 5 500 tuotteella. Eri taustoista tuleva kansainvälinen asiantuntijaraati on kokoontunut jo yli 60 vuoden ajan valitsemaan vuoden parhaita tuoteprojekteja. Useita päiviä kestävän valintaprosessin aikana he testaavat tuotteita, keskustelevat niistä ja tekevät lopulta päätöksen tuotteiden muotoilun laadun perusteella. Mottoa “In search of good design & innovation” noudattavan raadin paremmuusjärjestyksen valintakriteereitä ovat innovatiivisuus, toimivuus, muodollinen laatu, pitkäikäisyys ja ergonomia.
Brembo RCS CORSA CORTA- jarrun pääsylinterin säätökaavio
RCS CORSA CORTA RR
Brembo RCS CORSA CORTA - mallistoa laajennetaan esittelemällä RR - Race Replica, joka on saatavana kahtena versiona jarruille ja kytkimelle. RCS Corsa Corta RR on veistetty aihiosta, kuten MotoGP:ssä ja SBK:ssa käytetyt pääsylinterit, ja sitä on tyylillisesti muokattu kevyemmäksi ja vielä enemmän kilpaversioiden kaltaiseksi. 
 
Kova musta hapettunut pintakäsittely antaa pääsylinterin rungon osille huomattavan kulutuskestävyyden ja sileyden. Kelluke ja tiivisteet ovat samat kuin MotoGP:ssä, kuten ilmaus- ja syöttöjärjestelmän istuimet, jotka on kallistettu yli 30 asteen kulmaan pääsylinterin ilmauksen helpottamiseksi.
 
Vivun muotoa on muutettu ja se säilyttää avainominaisuuden, josta se on kuuluisa harrastajien keskuudessa siitä, että ratsastaja voi mukauttaa jarrun purentapisteen asentoa täydellisen ajotuntuman saavuttamiseksi käyttämällä pääsylinterin yläosassa olevaa valitsinta. Saatavilla on kolme erilaista tunnekarttaa (Normal, Sport, Race).
 
Uudessa RCS Corsa Corta RR: ssä on äskettäin esitelty Brembo-logo, jonka sileämmät ja pyöristetymmät muodot vetoavat digitaaliseen natiivisukupolveen.
 
RCS Corsa Corta RR - jarru voitti Red Dot 2023 -palkinnon.
 
Sovellusluettelo saatavilla pian.
Explanatory diagram of the adjustments of the Brembo RCS CORSA CORTA brake master cylinder 
Tietosuojakäytäntö">