Logo Brembo Upgrade

Jarrupalat

Maantieajo

Cluster Road

Maksimaalinen kitka ilman häipymisilmiötä

Jarrupalat ovat jarrujärjestelmän pienin yksittäinen osa, mutta yksi eniten rasitukselle altistuvista komponenteista. Jarrupalan valmistuksessa käytetyn oikean yhdisteen valitseminen onkin tästä syystä erittäin tärkeää, varsinkin, jos ajat satoja kilometriä kerrallaan ja kymmeniä tuhansia kilometrejä vuodessa.
Rata-ajon harrastajille, jotka ajavat myös maantiellä, Brembo on kehittänyt uuden Z10-jarrupalan, joka on saatavana suosituimpiin Supersport-moottoripyöriin. Se on aloitustason vaihtoehto ikonisille Z03- ja Z04-jarrupaloille ja hinnaltaan varsin kilpailukykyinen.
Maantieajoon tarkoitettu moottoripyörän jarrupala
Koostumus
Jarrupala koostuu erikoisyhdisteistä, jotka on puristettu kokoon liimattomassa sintrausprosessissa. Jarrupalassa käytettyjen yhdisteiden ansiosta kitkakerroin on suurempi kuin 0,7 jo 50 °C:ssa ja laskee sen alle vasta 400 °C:ssa.
Alkuperäiseen yhdisteeseen lisätyt voiteluaineet varmistavat tasaisen ja pehmeän jarrutuksen myös jarrulevyn korkeassa lämpötilassa. Tämä pienentää jarrun häipymisen eli jarrutustehon menettämisen todennäköisyyttä. Lisäksi kitkamateriaalit auttavat pitämään kitkatason korkeana pitämällä jarrulevyn puhtaana ja poistamalla likaa jarrutuspinnasta.
 
 
Tietosuojakäytäntö">