Logo Brembo Upgrade

Vanteet

Maantieajo

Cluster Road

Ainutlaatuinen keveys

Moottoripyörien valmistajat ja moottoriurheilutiimit kaikkialla maailmassa vaativat aina parasta. Siitä syystä ne valitsevat Marchesini Racing -merkin tuotteen.  
Marchesinin vahvuus on tuotteiden keveys, joka saadaan aikaan nykyaikaisella taontatekniikalla (multiforging).
Menetelmä antaa vanteelle merkittävän jäykkyyden ja mekaanisen lujuuden alentaen samalla huomattavasti sen painoa.
Jälkimmäinen on ratkaiseva tekijä suorituskyvyn nostamisen kannalta. Magnesiumista tai alumiinista valmistetut kevytseosvanteet vähentävät gyroskooppista vaikutusta ja hitausmomenttia ja edistävät reagointiherkkyyttä ja hallittavuutta.
 
Tämän seurauksena kiihdytys ja jarrutusteho paranevat. Lisäksi suunnanvaihdot nopeutuvat. Koska jokainen yksityiskohta vaikuttaa tuotteen erinomaisuuteen, Marchesini Racing -vanteet käsitellään korkealaatuisella nestemaalauksella.
Perinteiseen jauhemaalaukseen verrattuna nestemaalaus alentaa painoa edelleen ja antaa vanteelle upean ulkonäön.
10-puolainen kullanvärinen Marchesini Racing -vanne
Muotoilu ja tyyli
Tyylitietoiset motoristit arvostavat Marchesini-vanteiden erottuvaa ja ainutlaatuista muotoilua. Ajatonta klassikkoa edustaa 10-puolainen vanne, jossa puolien muotoilu muistuttaa Y-kirjainta. Se on kaikenikäisten ja kaikista taustoista tulevien moottoripyöräilyn harrastajien suosikki, erottuva tuote, josta Marchesini tunnetaan kaikkialla maailmassa.

Marchesini pyrkii jatkuvasti löytämään uusia ratkaisuja ja omistautuu asialle käyttäen siihen kaiken taitonsa ja luovuutensa. Rata-ajoon suunnitellussa innovatiivisessa ja suorituskykyisessä 7-puolaisessa vanteessa teknologia ja korkea suorituskyky on yhdistetty moderniin ja voimakkaaseen ulkonäköön.
Magnesiumvanteet
Marchesini Racing -vanteiden muotoilu on jo sinällään tavaramerkki. 10-puolaisessa magnesiumvanteessa on Y-kirjaimen muotoiset puolat. Suorituskykyinen ja innovatiivinen 7-puolainen vanne löytyy useimpien MotoGP-, Superbike- ja Endurance-mestaruustiimien varustelusta. Magnesiumseoksen tuotantoprosessin täydellinen hallinta varmistaa luotettavuuden, keveyden ja turvallisuuden. Marchesini Racing -merkin taotut magnesiumvanteet tarjoavat parasta suorituskykyä, sillä ne ovat rata-ajomarkkinoiden kevyimmät, jäykimmät ja tehokkaimmat. Koko pinnan mekaaninen pintakäsittely ja viimeistely sekä lähes olematon epätasapaino ovat erittäin tiukkojen laboratoriotestien ansiota. Vanteet toimitetaan asennusvalmiina, ja pakkaus sisältää jarrulevyn kannatinlaipat, rattaan, ulomman laakerin ja sisäosan, jotka kaikki on työstetty alumiiniaihiosta.
7-puolainen Marchesini Racing -alumiinivanne
Alumiinivanteet
Näitä taottuja alumiinivanteita on saatavana 10- tai 7-puolaisina. Huolimatta merkittävästä painon alenemisesta alkuperäiseen vannesarjaan verrattuna, vanteiden huomattavan sivuttais- ja vääntölujuuden ansiosta ne ovat täydellinen ratkaisu erikois- ja ratamoottoripyörille. Alumiinivanteet ovat vaihtokelpoiset alkuperäisvanteiden kanssa lukuun ottamatta ratasta, joka on korvattava Marchesinin standardia vastaavalla mallilla.
Tietosuojakäytäntö">