Jarrupalat

Jokainen moottoripyörä ansaitsee Brembon

Brembon jarrupalat antavat optimaalisen suorituskyvyn, mukavuuden ja keston

Brembon jarrupaloja on saatavilla yli 6000 erilaista. Niiden valmistusaineena on käytetty monia erilaisia seoksia: orgaanisista aina sintrattuihin ja hiilikeraamisiin saakka.
Näin Brembo tarjoaa sopivan mallisen tuotteen kaikentyyppisiin moottoripyöriin ja täyttää sekä kilpa-, katu-, kaupunki- että maastoajajien erityiset tarpeet.
Brembo Greenance -jarrupalat: kohti kestävämpää tulevaisuutta
Ekologisesti kestävistä materiaaleista valmistetut Greenance-jarrupalat ovat ympäristöystävällisiä vähentäen merkittävästi päästöjä.
Brembo Greenance -jarrupalat eivät sisällä kuparia ja nikkeliä ja keraamisten materiaalien ansiosta eivät myöskään asbestia ja antimonia.
Sinter ja Carbon Ceramic
Nämä moottoripyörävalmistajien valinnat ovat Brembon kehittämiä materiaaleja, jotka soveltuvat ensimmäiseen varustukseen.
Genuine-jarrupaloja on saatavilla valmistettuina erilaisista seoksista, joista jokaiselle tunnusomaista on eri kitkakerroin. Sintratun materiaalin kerroin vaihtelee välillä 50–99, kun taas hiilikeraamisen kerroin on 10–49. Mitä suurempi arvo on, sitä suurempi on kyseisen seoksen kitkakerroin.
Moottoripyörän jarrupalat, sintteri ja hiilikeraami
Racing
Jarrupala, RC-seos
RC-seos
Tämä seos on kehitetty käytettäväksi pelkästään radalla.
Seoksen perusominaisuudet ovat merkittävä kitka ja erityinen vakaus, jotka vaihtelevat sekä nopeuden että käyttölämpötilan mukaan – huomaa ratakäytön tyypilliset vaiheet. Tämän lisäksi niissä esiintyy vähäisempää kulumista intensiivisestä käytöstä huolimatta.  
Jarrupala, SR-seos
SR-seos
Sintrattu seos urheilulliseen rata- ja katukäyttöön. Hyvä kitkakerroin ja vakaus korkeissakin lämpötiloissa mahdollistavat tasaisen jarrutuksen ylläpitämisen ensimmäisestä kierroksesta lähtien, taaten korkean suorituskyvyn myös kaikissa katuajon olosuhteissa.
Katuajo Greenance
SA-seos
SA-seos
Kyseessä on ajoneuvon etuosaan tarkoitettu sintrattu seos, jolle ominaista on optimaalinen tehokkuus kaikissa käyttötilanteissa. Se on siis ihanteellinen vaihtoehto alkuperäisille jarrupaloille, sekä kylmänä että lämpimänä. Seos takaa kitkakertoimen erinomaisen vakauden erilaisissa käyttötilanteissa ja vähäisen kulumisen.
Carbon Ceramic -seos
Carbon Ceramic -seos
Kyseessä on orgaanisen seoksen korkealle kehitetty versio, jossa on käytetty suuri määrä hiiltä. Suuri ajokilometrien määrä ja hyvä suorituskyky sekä lämpimänä että kylmänä, sekä kuivalla että märällä alustalla, ovat tämän kitkamateriaalin ominaisuuksia.
SP-seos
SP-seos
Kyseessä on ajoneuvon takaosaan tarkoitettu sintrattu seos, joka pysyy vakaana kaikissa käyttötilanteissa. Sille on ominaista kaikissa käyttöolosuhteissa tasaisena pysyvä kitkakerroin sekä vähäinen kuluminen, mikä takaa pitkän käyttöiän ja suuren ajokilometrien määrän.
Off Road
Jarrupala, SX-seos
SX-seos
Tämä sintrattu seos on suunniteltu sekä maastoajoon että supermoto-ajamiseen. Maastoajoon tarkoitettujen seosten joukossa tämä on se, jolla on suurin kitkakerroin, mikä takaa maksimaalisen tehokkuuden ja tasaisen suorituksen ajettaessa moottoripyörillä vaihtelevissa maasto-olosuhteissa, lämpötilan heilahdellessa sekä äärimmäisen vaikeissa paikoissa (vedessä, hiekassa, mudassa). 
Jarrupala, SD-seos
SD-seos Greenance
Tämä sintrattu seos on optimaalinen kompromissi, jonka kitkakerroin on alhaisempi kuin SX-seoksen kitkakerroin, mutta joka takaa upean vakauden erilaisissa käyttötilanteissa. Se soveltuu erityisen hyvin enduro-ajoon, koska se takaa jarrutuksen erinomaisen muokattavuuden​​​​​​.
Jarrupala, TT-seos
TT-seos Greenance
Carbon Ceramic -seoksella on puolimetallinen koostumus, joka soveltuu erityisen hyvin maastokäyttöön ja sellaisille ajoväylille, joilla pito on heikkoa – se takaa jarrutusvoiman erinomaisen muokattavuuden.
Skootterit Greenance
Jarrupala, XS-seos
SX-seos
Sintrattua XS-seosta voidaan käyttää sekä ajoneuvon etu- että takaosassa. Se on kehitetty uusimman sukupolven maksiskoottereita varten. Sen perusominaisuuksiin kuuluu, että totutusajo on äärimmäisen helppo suorittaa. Se takaa suuren vakauden nopeuden ollessa vaihteleva – myös urbaanissa käytössä, jossa skoottoria jarrutetaan tyypillisesti toisella tavalla kuin moottoripyörää.
Jarrupala, hiilikeraamiseos
Carbon Ceramic -seos
Tällä puolimetallisella orgaanisella seoksella on alhaisempi kitkakerroin kuin XS-seoksella, mutta se takaa huomattavan vakauden ja muokattavuuden ja soveltuu erityisen hyvin iskutilavuudeltaan pieniin ja keskisuuriin skoottereihin.
Tietosuojakäytäntö">