Jarrusatulat

Edistyksellinen tuotantotekniikka

Erinomaista suorituskykyä, suunnittelua ja mukavuutta

Brembon alumiiniset jarrusatulat takaavat ainutlaatuisten tuotantotekniikoiden ansiosta huomattavan korkean suorituskyvyn moottoripyörän jarrutuksessa ja hallinnassa sekä erinomaisen mukavuuden sen lisäksi, että niiden muotoilu on vertaansa vailla moottoripyörien maailmassa.
Korkeatasoisen suunnittelun ja edistyksellisen tuotantotekniikan pohjalta on saatu aikaan jarrusatulan kevyt ja pienikokoinen runko sekä erinomainen jäykkyys. Hydraulisten komponenttien tarkka kehittely on parantanut tehoon ja muokattavuuteen liittyviä ominaisuuksia, jotka ovat aina saaneet Brembon jarrusatulat erottumaan edukseen muista merkeistä.
Vain parasta
Parhaiden mahdollisten alumiiniseosten ja erityisten työstötekniikoiden avulla yhdessä aina innovatiivisen suunnittelun kanssa on pystytty tekemään Brembon jarrusatuloista poikkeuksellisen jäykkiä, mikä mahdollistaa joka kerta tarkan jarrutuksen, erittäin lyhyen reaktioajan ja vipuvarren aina samana pysyvän liikematkan.

Brembon kiinteitä jarrusatuloita on saatavilla säteittäisillä ja aksiaalisilla kiinnityksillä, kun taas kelluvia malleja on saatavilla varustettuina yhdellä tai kahdella männällä. Sitä vastoin urheilullisempiin malleihin tarkoitettu yksiosainen tuote takaa maksimaalisen suorituskyvyn sekä erittäin vähäisen painon.
Brembon jarrusatulat valmistetaan valetusta ja hapetetusta alumiinista, jota on saatavilla eri värisinä (musta, kultainen, alumiini, titaani). Erityistä huomiota on kiinnitetty muotoiluun, jonka ansiosta moottoripyörän varustus saa erittäin viehättävän ulkonäön.
Moottoripyörien jarrusatulat, Brembo Aftermarket
Yksiosainen M50-jarrusatula
M50 on Brembon valmistama yksiosainen jarrusatula, joka asennettiin ensimmäisen kerran vuonna 2011 Ducati 1199 Panigaleen. Kirjain M merkitsee yhtä osaa (engl. monoblock). Tämän tekniikan Brembo otti menestyksellisesti käyttöön vuonna 1994 Moto GP -kisoissa. Sen avulla jarrusatulan runko pystytään valmistamaan yhdestä ainoasta valetusta alumiinikappaleesta – tulokseksi saadaan näin optimaalinen jäykkyys.
 
Tietosuojakäytäntö">