Jarrulevyt

Serie Oro

Turvallisuutta, suorituskykyä ja mukavuutta kaiken tyyppisiin moottoripyöriin

Brembo Serie Oro -jarrulevyt ovat alansa huipputuote, jonka tekniset ja laadulliset ominaisuudet ovat erittäin korkeata tasoa. Saatavilla ovat versiot "kiinteä" ja "kelluva", jotka ovat ongelmitta vaihdettavissa sarjatuotantoisiin alkuperäisiin jarrulevyihin.
Kiinteä jarrulevy Serie Oro moottoripyörälle
Kiinteä Serie Oro -jarrulevy
Kiinteät Serie Oro -jarrulevyt on valmistettu yhdestä ainoasta ruostumattoman teräksen kappaleesta. Tämä mallisarja on suunniteltu ja valmistettu erittäin tiukkojen toleranssien mukaan ja työstöjaksoissa, jotka takaavat optimaaliset tasomaisuuden ja samankeskisyyden ominaisuudet.
 
Brembon laaja-alainen kokemus on mahdollistanut geometrian, toleranssien ja mitoitusten suunnittelemisen siten, että ne sopivat parhaiten minkä tahansa tyyppiseen moottoripyörään ja käyttötapaan. Erityisen työstötoleransseja kartoittavan tutkimuksensa pohjalta Brembo on pystynyt valmistamaan jarrulevynsä sellaisiksi, että ne välittävät jarrutusmomentin mahdollisimman tehokkaasti ja antavat myös parhaan mahdollisen lämpökuormituksen ja mekaanisen rasituksen kestävyyden.
Serie Oro on tuote, jonka myötä Brembo astui kilpa-ajojen maailmaan seitsemänkymmentäluvun puolivälissä. Näin siitä sitä nopeasti merkittävä toimija jarrulevyjen sektorilla.
Kelluva jarrulevy Serie Oro moottoripyörälle
Kelluva Serie Oro -jarrulevy
Erittäin korkealaatuisten materiaalien käytön ansiosta nämä kelluvat jarrulevyt tuottavat erinomaisen suorituskyvyn. Niiden jarrutuspinta on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Se on liitetty 10 kiinnitysholkilla alumiiniseoksesta tehtyyn CNC-työstettyyn ja sitten anodisoituun keskiöön. Brembon laaja-alainen kokemus on mahdollistanut geometrian, toleranssien ja mitoitusten suunnittelemisen siten, että ne sopivat parhaiten minkä tahansa tyyppiseen moottoripyörään ja käyttötapaan. Erityisen työstötoleransseja kartoittavan tutkimuksensa pohjalta Brembo on pystynyt valmistamaan jarrulevynsä sellaisiksi, että ne välittävät jarrutusmomentin mahdollisimman tehokkaasti ja antavat myös parhaan mahdollisen lämpökuormituksen ja mekaanisen rasituksen kestävyyden.
Serie Oro on tuote, jonka myötä Brembo astui kilpa-ajojen maailmaan seitsemänkymmentäluvun puolivälissä. Näin siitä sitä nopeasti merkittävä toimija jarrulevyjen sektorilla.
Tietosuojakäytäntö">