06 lokakuuta 2020

Brembo Days: brake the silence, shape the future

Indul az első digitális Aftermarket esemény az új Brembo Next platformon

A Brembo a korábbiaknál aktívabban tartja életben a kapcsolatot ügyfeleivel, a média világával és általában a nagyközönséggel. Ezért hozta létre a Brembo Next platformot, ami a Csoport új víziója - a vállalat hosszú távú autóipari versenyképességét célzó „Turning Energy into Inspiration” - bejelentésének már főszereplője volt.

Mától a Brembo Next platformon elérhető a Brembo Days: négy nap, amit az Aftermarket szektor szakembereinek és szenvedélyes híveinek szentelünk, akik teljesen innovatív módon fedezhetik fel a Brembo termékkínálatát.

Az Experience területen böngészve a felhasználó négy szektorból választhat a Brembo Aftermarket termékei megismeréséhez és felfedezéséhez:
  • Az élvonalban
  • Design & szolgáltatások
  • Kényelem & biztonság
  • Hidraulika

És ez nem minden: a felhasználó „manipulálhatja” a termékek render 3D-jét, nagyfelbontással megjeleníthet videókat, és napi szinten tervezett és 10 nyelven rendelkezésre álló webinarokat, valamint egy szimpatikus minigame-et játszhat.

A platformon ezen felül van egy fenntartott Live terület virtuális szobákkal kizárólag a partnereknek tartott találkozók számára.
 
Brembo Days
 
Tietosuojakäytäntö">