12 lokakuuta 2021

Brembo Xtra -jarrupalat saivat uuden ilmeen

Brembo Xtra -jarrupalojen uuden ulkonäön tarkoitus on korostaa tuotesarjan ainutlaatuisuutta.

Johtava jarrujärjestelmien valmistaja Brembo kertoo uudistaneensa jälkimarkkinoille suunnattujen Brembo Xtra -jarrupalojen ulkonäköä. Jarrupalasarja on kehitetty yhtiön jälkimarkkinasegmentin rei’itetyille ja uritetuille jarrulevyille urheilullisesta ajosta nauttiville autoilijoille, jotka myös edellyttävät jarrujärjestelmältä mukavuutta ja kestävyyttä päivittäisessä käytössä.
 
Brembo Xtra -jarrupalat saivat uuden ilmeen
 
Ulkonäöltään päivitetyt Brembo Xtra -jarrupalat ovat olleet myynnissä kesäkuusta 2021 lähtien. Uutta ilmettä edustaa harmaa täytelevy, jonka punainen tekstipainatus sisältää myös Brembo Xtra -logon. Tähän mennessä jarrupalan kitkamateriaaliin tehtyä laserkaiverrusta ei enää ole.
 
Brembon korkeiden kestävän kehityksen standardien mukaisesti päivitetyt jarrupalat on pakattu täysin kierrätettävään kääreeseen, joka antaa pakkaukselle lisäsuojauksen. Jarrupalojen uusi ulkonäkö uudistetun pakkauksen ohella erottaa Brembo Xtra -sarjan yhtiön kaikista muista jarrupaloista korostaen näin sarjan huippulaatua..
 
Brembo Xtra -jarrupalat saivat uuden ilmeen
 
Alun perin vuonna 2018 lanseerattu Brembo Xtra -jarrupalasarja on suunniteltu erityisesti Max- ja Xtra-jarrulevyille. Sarjaan kuuluu yli 100 erilaista tuotetta, mukaan lukien uusimpien pienten, keskikokoisten ja urheiluautojen jarrupalat. Jarrupalojen materiaalin – BRM X L01 – ovat kehittäneet yhtiön omat insinöörit. Se on valmistettu yli 30:stä eri komponentista, jotka on tutkittu ja testattu Brembon kehittyneissä tutkimuslaboratorioissa.
Innovatiivisen materiaalin kehityksen taustalla on Brembon kokemus alkuperäisosien valmistuksen (OE) alalta sekä lukuisat korkealaatuiset tuotteet, joita yhtiö on kehittänyt äärimmäisiin jarrutusolosuhteisiin. Brembo Xtra -jarrupalojen ominaisuuksia ovat erinomainen poljintuntuma, ajomukavuus ja häipymisilmiön esto sekä parempi kitkakäyttäytyminen, pienempi kuluminen ja puhtaammat vanteet.
 
Ulkonäöltään uudistetuilla Brembo Xtra -jarrupaloilla on ECE R90 -hyväksyntä, eli ne ovat täysin yhteensopivat varaosat maantiekäyttöön. Muutaman kuukauden siirtymävaiheen aikana markkinoilla on saatavana sekä mustalla täytelevyllä varustettuja että uusia harmaalevyisiä Brembo Xtra -jarrupaloja.
Tietosuojakäytäntö">