22 huhtikuuta 2022

Uusi Brembo Beyond EV

Kaikkien aikojen paras sähköauton jarrujen varaosasarja

Täyssähköautojen uusi varajarrulevyjen ja -jarrupalojen sarja erottuu muista korroosionkestävyydellään, hiljaisemmalla äänellään ja kestävyydellään.

Brembo esitteli uuden Beyond EV -sarjansa Madridin Motortec Automechanika -messuilla. Kyseessä on uusi jarrujen varaosasarja, joka sisältää erikoispinnoitetut jarrulevyt ja innovatiiviset jarrupalat. Sarja parantaa olennaisesti Brembon sähköautoille suunnattua varaosatarjontaa.
 
Uusimmat Brembo-ratkaisut perustuvat suoraan yhtiön alkuperäisosien valmistuksen perinteeseen ja asiantuntemukseen. Kehityksessä on kiinnitetty erityistä huomiota ympäristöhaittojen vähentämiseen ja mahdollisimman hyvään suorituskykyyn ja turvallisuuteen käyttämällä innovatiivisia materiaaleja ja nykyaikaisia teknologioita.
 
Brembon Beyond EV on uusi EV-jarrulevyjen ja EV-jarrupalojen sarja, joka on räätälöity markkinoiden suosituimmille sähköautoille. Uudet komponentit ovat hiljaisempia, vastustavat paremmin hapettumista ja kestävät pidempään, jotka kaikki ovat kestävää kehitystä edistäviä ominaisuuksia. Kaksinkertainen suojakäsittely auttaa estämään korroosiota ja tekee jarrulevyistä kirkkaammat korostaen niiden esteettistä ulkonäköä. Lisäksi erikoisvalmisteiset kuparittomat jarrupalat yhdessä galvanoidun jarrukilven kanssa vähentävät sekä pölyämistä että maantiemelua jarrutettaessa.
 
Uuden jarrutusratkaisun suunnittelussa keskeisiä tekijöitä ovat olleet turvallisuus ja kestävyys.
Sähköautot käyttävät regeneratiivista jarrutusta perinteisen lämpöä haihduttavan jarrutuksen lisäksi, jolloin kitkajarruja käytetään vähemmän. Ajan kuluessa tämä voi aiheuttaa käyttämättömien jarrujärjestelmän komponenttien ruostumista heikentäen järjestelmän turvallisuutta ja nostaen huoltokustannuksia. Brembon tavoitteena oli kehittää jarrusarja, joka on hiljainen ja korroosionkestävä ja lisäksi minimoi jäännösvastuksen. Brembon EV-jarrupalojen ja EV-jarrulevyjen uusin sarja vastaa näihin vaatimuksiin siirtäen monia yhtiön teknologisista innovaatioista, materiaaleista ja käsittelyistä alkuperäisvaraosien markkinoiden tarpeisiin.
 
Jarrujärjestelmillä on olennaisen tärkeä rooli liikkuvuuden tulevaisuuden hahmottamisessa, ja ratkaisujen tuottajana Brembo tarjoaa uusia ja kehittyneempiä tuotteita, jotka parantavat uuden sukupolven ajoneuvojen ajodynamiikkaa.
 
Brembo Beyond EV -sarja on saatavana toukokuussa 2022 varaosaratkaisuna, joka sisältää pinnoitetut jarrulevyt ja erikoisvalmisteiset kuparittomat jarrupalat galvanoiduilla jarrukilvillä.
 
Uusi Brembo Beyond EV
Tietosuojakäytäntö">