Logo Brembo Upgrade

UPGRADE GT -sarja

Tyyliä ja suorituskykyä

Markkinoiden kattavin ylimitoitettujen jarrujärjestelmien sarja

Brembo Gran Turismo (GT) -jarrulevyt tuottavat erinomaisen jarrutustehon päivittäisessä ajossa ja korkeaa suorituskykyä tien päällä ja rata-ajossa.
Kun haluat parantaa ajoneuvosi ulkonäköä tai tehostaa sen jarrujärjestelmää, Brembo Upgrade on oikea ratkaisu.
Nämä täydellisten jarrujärjestelmien komponentit ovat lähtöisin moottoriurheilun maailmasta ja edustavat alallaan ainutlaatuista teknologista tasoa ja Brembon huipputekniikkaa puhtaimmillaan.
 
Järjestelmissä käytetään suorituskykyisiä alumiinisia jarrusatuloita ajoneuvon jarrujärjestelmälle soveltuvin ominaisuuksin yhdistettynä korkealaatuisiin ylimitoitettuihin jarrulevyihin.
 
Osat on suunniteltu ja testattu erityisesti rata-ajon olosuhteisiin ja kuljettajille, jotka edellyttävät ajoneuvoltaan maksimaalista suorituskykyä. Ne tarjoavat poikkeuksellista suorituskykyä yhdistettynä aidosti urheilulliseen ulkonäköön.
 
Rata-ajon sydän ja sielu yhdessä pakkauksessa
Brembo-järjestelmät ovat täydellinen ratkaisu sovitettuna jokaisen ajoneuvomallin yksilöllisiin ominaisuuksiin. Ne tunnistaa alumiinisista, säteittäin asennetuista kiinteistä jarrusatuloista ja vastamännistä.

Jarrujärjestelmän tyypin ja suorituskykyvaatimusten mukaan jarrusatulat voivat olla joko yksi- tai kaksiosaisia tai jopa yhdestä metalliaihiosta valmistettuja.
 
Ylimitoitetut jarrulevyt voivat olla yksiosaisia tai komposiittivalmisteisia, rei’itettyjä tai uritettuja.
Koottu UPGRADE GT -sarja

Aina autoosi parhaiten sopiva osa!

Väri on epäilemättä yksi tärkeä tekijä, joka erottaa ajoneuvot toisistaan, myös pienissä yksityiskohdissa. Brembo käyttää värejä erottavana tekijänä vahvistamaan ja korostamaan ajoneuvon yksilöllisiä piirteitä. 
Tätä tavoitetta palvelevat alumiinivanteet, jotka yhä enenevässä määrin jättävät näkyviin jarrujärjestelmän komponentit. 

Brembo on käyttänyt värejä innovatiivisesti jo 25 vuoden ajan osoittaen edelläkävijyyttä teknologian lisäksi myös muotoilussa.
 
Gran Turismo -sarjan eriväriset (useita värivaihtoehtoja) ja erottuvalla Brembo-logolla viimeistellyt jarrusatulat yhdessä ristikkäisuritettujen tai rei’itettyjen jarrulevyjen kanssa antavat ajoneuvolle monen kuljettajan toivoman urheilullisen ja katseita kääntävän ulkonäön.
UPGRADE GT -sarjan jarrusatuloiden värit: sininen, kulta, valkoinen, keltainen, vihreä ja punainen.
Jokaiselle oma jarrusatulansa

GT-sarja voi sisältää seuraavat jarrusatulat ajoneuvosta riippuen.

GT | A -jarrusatulat
GT | A
Brembon suosituimpien alkuperäisosien (OE) käyttökohteiden pohjalta suunniteltujen kaksiosaisten GT|A -jarrusatuloiden etuja ovat helppo asennus  ja erinomainen suorituskyky.
GT | M -jarrusatulat
GT | M
Yksiosaiset jarrusatulat on kehitetty tarjoamaan ylivoimaista suorituskykyä niin tavanomaiseen autoiluun kuin vaativampaan rata-ajoonkin. Yksilöllinen tyyli perustuu ainutlaatuiseen Brembo-muotoiluun.
GT | BM -jarrusatulat
GT | BM
BM-jarrusatulat edustavat uusinta tyyliä ja teknologiaa. Jarrusatuloiden uusi tyylikäs muotoilu on omiaan myös parantamaan edelleen Brembo GT Upgrade -sarjan teknisiä mahdollisuuksia.
GT | S -jarrusatulat
GT | S
Brembon M6- ja M4-malleihin perustuviin jarrusatuloihin on haettu inspiraatiota moottoriurheilun maailmasta kohderyhmänä rata-ajon innokkaimmat harrastajat ja viikonloppukisailijat, jotka toivovat lisätehoa jarrutukseensa. Kova anodisoitu runko sekä kilpatyyliä jäljittelevät jäähdyttimet ja upotetut pölytiivisteet muodostavat parhaan mahdollisen yhdistelmän suorituskykyä ja pitkää käyttöikää radalla. Rata-ajohenkinen punainen kaiverrettu Brembo-logo on samanlainen kuin muissakin merkin kilpailutuotteissa.
GT | R -jarrusatulat
GT | R
Brembo GT -sarjan huipputuote. Yhdestä metallikappaleesta työstetty yksiosainen jarrusatulan runko, jonka nikkelipäällyste on lainattu suoraan Formula 1- ja NASCAR-kisa-autojen jarrusatuloista. Ominaisuuksiin kuuluvat myös rata-ajohenkiset jäähdyttimet ja upotetut pölytiivisteet, kuten GT|S -mallistossa. Nämä jarrusatulat on suunniteltu erittäin haasteellisiin olosuhteisiin ainutlaatuista muotoilua unohtamatta.
Jokaiselle oma jarrulevynsä
GT-sarjaan kuuluvat ylimitoitetut jarrulevyt
GT | D -jarrulevyt
GT | D
Nämä jarrulevyt erottuvat ainutlaatuisella ja katseita kääntävällä urituksellaan. Suorituskykyiset jarrulevyt varmistavat tehokkaan jarrutuksen kaikissa olosuhteissa. Saatavana on yksiosainen ja kaksiosainen kelluva malli.
GT | TY1 -jarrulevyt
GT | TY1
TY1-jarrulevyt erottaa kahdeksasta suorasta urasta, jotka tuottavat ylivoimaisen jarrutuksen alkuvasteen puremakohdassa sekä hyvän poljintuntuman. Jarrulevyt parantavat poljintuntumaa ja jarrutuksen hallintaa eli modulaatiota. Saatavana on yksiosainen ja kaksiosainen kelluva malli.
GT | TY3-jarrulevyt
GT | TY3
TY3-jarrulevyjen tunnusomainen piirre on voimakas uritus, joka tuottaa ylivoimaisen jarrutuksen alkuvasteen puremakohdassa sekä hyvän poljintuntuman. Jarrulevyt perustuvat Brembon kokemukseen huipputason rata-ajosta ja varmistavat hyvän poljintuntuman ja jarrutustehon hallinnan. Saatavana varustettuna Brembo-logolla tai ilman logoa.
UPGRADE GT -sarjan sisältö ja pakkaus
Tietosuojakäytäntö">