Brembo presenteert zijn aftermarket-productlijnen tijdens Automechanika Frankfurt 2022

Essential, Prime, Beyond en Xtra: de 4 aftermarktet-productlijnen die tegemoet komen aan de behoeften van alle voertuigen en consumenten
 
Het productaanbod van Brembo is het resultaat van jarenlang continu onderzoek en innovatie in de sector remtechnologie. Om in te spelen op nieuwe uitdagingen en behoeften op gebied van mobiliteit, worden door Brembo voortdurend innovatieve en geavanceerde oplossingen ontwikkeld die optimaal overeenstemmen met de evolutie van moderne voertuigen. Dit komt ook tot uiting in de voortdurende uitbreiding van het aanbod van reserveonderdelen.
 
Elke productlijn groepeert producten met vergelijkbare kenmerken, zowel voor wat betreft het eindgebruik van de oplossingen als voor de marktpositionering en voldoet aan de specifieke behoeften van de klanten en de voertuigen.
Brembo Essential
Brembo Essential
Brembo Essential is de ideale productlijn voor een eerste benadering van de vervangingsmogelijkheden. Deze productlijn is ontworpen met de technische knowhow van Brembo, gekenmerkt door de bekwaamheid van het bedrijf om in al zijn producten naar optimale kwaliteit te zoeken. Het assortiment omvat remtrommels, remschoenen, hydraulische onderdelen en gereviseerde remklauwen.
Brembo Prime
Brembo Prime
Brembo Prime is de premium productlijn, op maat ontworpen voor de consument die op zoek is naar de beste oplossing voor zijn auto, bedrijfsvoertuig of vrachtwagen. Brembo’s ingenieurs hebben dit assortiment van reserveonderdelen ontwikkeld voor de behoeften van specifieke voertuigmodellen, om de kenmerken ervan door middel van een hoog technisch en kwalitatief niveau te benadrukken. De productlijn Brembo Prime omvat remschijven, remblokken, remklauwen, remvloeistof en accessoires voor remsystemen.
 
Brembo Beyond
Brembo Beyond
Brembo Beyond omarmt de missie van het bedrijf om een Solution Provider te worden, door de rijdynamiek van voertuigen van de nieuwe mobiliteit te verbeteren, met een bijzondere aandacht voor duurzame oplossingen. Deze productfamilie omvat de Brembo Beyond EV Kit, een assortiment van remschijven met speciale coating en innovatieve remblokken voor elektrische voertuigen, en het Greenance Kit Concept, een oplossing die een lagere milieu-impact combineert met hoge prestaties.
Brembo Xtra
Brembo Xtra
Brembo Xtra is de ideale keuze voor gepassioneerde automobilisten die op zoek zijn naar elementen voor de personalisatie van hun auto en naar die specifieke niveaus van kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties die kenmerkend zijn voor alle Brembo-producten. Daarom is het Xtra-assortiment de “coole” productlijn van het Aftermarket-segment. Xtra omvat geperforeerde en gegroefde remschijven, remblokken en de nieuwe aluminium remklauwen X-Style.
 
 
Elke productlijn groepeert Brembo reserveonderdelen met vergelijkbare kenmerken, zowel voor wat betreft het eindgebruik van de oplossingen als de marktpositionering. Het doel is om de keuze van de Brembo’s klanten afhankelijk van hun specifieke behoeften te ondersteunen en te vereenvoudigen, en om op optimale manier te voldoen aan de verschillende en voortdurend veranderende behoeften van de Aftermarket-markt.
 
4 productlijnen Aftermarket Brembo: Essential, Prime, Beyond en Xtra

Hebt u nog meer vragen?

Neem contact op met de helpdesk van Brembo. Onze technici zullen zo spoedig mogen antwoorden!!
Terug naar inhoudsopgave
Toelichtingen
Lees het volgende artikel
De remmen van de toekomst: Beknopte geschiedenis van de auto
Privacybeleid">