Ako pomocou funkcie vyhľadávania dielov Brembo identifikujem správny výrobok, ktorý je kompatibilný s mojím autom?

Taliansky technický preukaz s označením charakteristík vozidla
Registračnom dokumente
Pred zakúpením výrobku Brembo sa uistite, že je kompatibilný s vašim vozidlom. Povieme vám, ako to urobiť.
 
Na vyhľadanie správnych výrobkov pre svoje auto budete potrebovať nasledujúce informácie (nachádzajú sa v registračnom dokumente vášho vozidla, pozri obrázok): 
 
  • Výrobca
  • Model
  • Motor
  • Výkon (kW)
  • Rok výroby
  • Alternatívne pre vozidlá registrované vo Veľkej Británii, Taliansku, Francúzsku a Nemecku môžete jednoducho použiť ŠPZ svojho vozidla alebo číslo kódu KBA.
 
Keď budete mať tieto informácie, vyberte vyhľadávací filter „Vozidlo“ a zadajte požadované informácie. Prípadne vyberte filter vyhľadávania podľa „ŠPZ“.
 
Ak používate filter vyhľadávania „Vozidlo“, môžete vyhľadávanie ešte spresniť výberom možnosti „Pokročilé vyhľadávanie“. Táto funkcia vyhľadávania umožňuje zúžiť výsledky na konkrétnu nápravu (predná/zadná), značku (Brembo, AP, Breco) alebo kategóriu výrobku (kotúče, doštičky, bubny atď.) alebo vyhľadávať iba medzi novými dielmi.

Po dokončení vyhľadávania sa zobrazí stránka so zoznamom všetkých čísiel náhradných dielov Brembo kompatibilných s vaším vozidlom, ktoré sú rozdelené podľa kategórií výrobkov.
 
Teraz sa pozorne pozrite na posledný stĺpec v tabuľke pod nadpisom „Informácie o vozidle“. Tento stĺpec obsahuje dôležité informácie pre výber správneho čísla dielu, ako napríklad číslo PR, čísla ORGA, kompatibilné rozsahy údajov o vozidle (napr. -> 54824556, 54824557 ->), informácia o dostupnosti športových balíčkov (-/+ športový balíček) atď.
Stĺpec indikujúci informácie o vozidle
Stĺpec „Informácie o vozidle“
 
 
Aby brzdová sústava fungovala správne, je nevyhnutné, aby ste si vybrali správny výrobok pre svoje auto. Uistite sa, že ste vybrali správny kód dielu.
 

Je ešte niečo, na čo sa chcete opýtať?

Kontaktujte tím technickej podpory Brembo. Naši technici sa vám ozvú čo najskôr!
Návrat na zoznam
Ako si vybrať správny výrobok
Prečítajte si nasledujúci článok
Čo sú čísla PR a ORGA?
Zásady ochrany osobných údajov">