Sú náhradné diely Brembo zameniteľné a kompatibilné s komponentmi originálneho vybavenia?

Všetky náhradné diely Brembo sú OE ekvivalentné v súlade s nariadením ES 461/2010, čo znamená, že sú úplne vymeniteľné a kompatibilné s originálnymi komponentmi vo vašom automobile.
 
Náhradné diely Brembo pre vaše auto sú ekvivalentom pôvodného vybavenia, čo znamená, že sa dajú použiť na výmenu príslušného originálneho komponentu. Je to v súlade s nariadením ES 461/2010, ktoré povoľuje použitie ekvivalentných komponentov OE na údržbu vozidiel aj počas záručnej doby bez toho, aby bola dotknutá platnosť samotnej záruky.

Spoločnosť Brembo, ktorá sa môže pochváliť viac ako 50-ročnými skúsenosťami ako partner najprestížnejších výrobcov automobilov na svete, vyvíja a vyrába svoje výrobky pre segment Aftermarket s rovnakou starostlivosťou a precíznosťou aká je venovaná originálnym náhradným dielom.

Všetky výrobné závody Brembo, kde sa vyrábajú OE výrobky a náhradné diely, sú schválené príslušnými výrobcami automobilov.

Od návrhu a technického prevedenia až po odlievanie, od obrábania po distribúciu a od vývoja zmesí trecích materiálov až po lisovací proces, spoločnosť Brembo podrobne sleduje všetky fázy výrobného procesu, aby zabezpečila, že jej výrobky plne vyhovujú najprísnejším normám kvality popredných svetových výrobcov automobilov.
 
Podnik Brembo, na ktorom je zobrazená montážna linka a použité stroje

Je ešte niečo, na čo sa chcete opýtať?

Kontaktujte tím technickej podpory Brembo. Naši technici sa vám ozvú čo najskôr!
Návrat na zoznam
Ako si vybrať správny výrobok
Prečítajte si nasledujúci článok
Osvedčenia o homologizácii pre rad brzdových kotúčov Brembo Max a Brembo Xtra
Zásady ochrany osobných údajov">