Výrobky Brembo online. Ako rozpoznať autorizovaných predajcov

Pred zakúpením výrobku Brembo sa vždy uistite, že je kompatibilný s vašim vozidlom.
Okrem bežných kanálov (distribútori, predajcovia náhradných dielov a servisy) sú výrobky Brembo bežne dostupné aj online.
Tu však vzniká otázka: sú to skutočne originálne výrobky alebo sú to ich napodobeniny? Ako si môžem byť istý, že kupujem originálny výrobok Brembo?
 
Logo oficiálneho predajcu Brembo
 
Logo „Oficiálny predajca Brembo“ a obrázky výrobkov.
 
Logo „Oficiálny predajca Brembo“ je zárukou, že predajca, od ktorého nakupujete, je autorizovaný spoločnosťou Brembo. Pre ďalšie potvrdenie toho, že stránka, z ktorej zvažujete kúpu, je legitímna, skontrolujte zobrazené obrázky výrobkov Brembo a technické informácie vo všeobecnosti by sa mali zhodovať s obrázkami a informáciami zobrazenými na webovej stránke www.bremboparts.com (oficiálny katalóg výrobkov Brembo pre trh s náhradnými dielmi).
 
Čo ak logo nie je uvedené alebo sa obrázky líšia?
 
Majte na pamäti, že aj keď obrázky a technické špecifikácie zobrazené na webových stránkach predajcu nesúhlasia úplne s obrázkami a technickými špecifikáciami na webových stránkach www.bremboparts.com, nemusí to nevyhnutne znamenať, že výrobok nie je originálnym výrobkom spoločnosti Brembo.

Ak na webovej stránke predajcu nie je zobrazené logo „Brembo Official Dealer“, môže to vyvolať pochybnosti o tom, či predajca skutočne patrí do autorizovanej siete Brembo. To však nevyhnutne neznamená, že výrobky Brembo predávané týmto predajcom nie sú originálne alebo sú to napodobeniny. Môže ísť jednoducho o predajcu, ktorý kúpil výrobky Brembo od autorizovaného distribútora, ale nekladie veľký dôraz na zabezpečenie spokojného a bezpečného nakupovania pre svojich používateľov.

Ak si stále nie ste istí predajcom, od ktorého uvažujete o kúpe výrobkov Brembo, alebo chcete nahlásiť podozrivú aktivitu či webové stránky, kedykoľvek nás kontaktujte tu!
 

Je ešte niečo, na čo sa chcete opýtať?

Kontaktujte tím technickej podpory Brembo. Naši technici sa vám ozvú čo najskôr!
Návrat na zoznam
Popredajné služby
Prečítajte si nasledujúci článok
Rozpoznajte originálne výrobky
Zásady ochrany osobných údajov">