22 dubna 2022

Nová Brembo Beyond EV Kit

Nikdy neexistovalo lepší řešení pro elektromobily

Odolnost vůči korozi, nižší hlučnost a životnost odlišují novou řadu kotoučů a destiček Aftermarket určených pro elektromobily

Společnost Brembo představila na Motortec Automechanika Madrid novou Beyond EV Kit, novou řadu speciálně potažených kotoučů a inovativních brzdových destiček, které podstatně vylepšují nabídku Brembo aftermarket pro elektromobily.
 
Nejnovější řešení Brembo, odvozená přímo z prvovýbavy a odborných znalostí, byla speciálně navržena tak, aby kombinovala nízký dopad na životní prostředí s nejlepším možným výkonem a bezpečností díky inovativním materiálům a moderním technologiím použitým během vývoje.
 
Výsledkem je Brembo Beyond EV Kit, která zahrnuje novou řadu kotoučů EV a destiček EV vyrobených na míru pro nejoblíbenější elektromobily na trhu. Nové komponenty jsou tišší a odolnější vůči oxidaci, a proto vydrží déle, což jsou všechny výhody, které přispívají k udržitelnosti. Dvojitá ochranná povrchová úprava pomáhá předcházet korozi celé sady a dodává kotoučům velkolepost a přitažlivý vzhled. Speciální třecí materiál bez obsahu mědi s pozinkovanou nosnou deskou dále snižuje prašnost a hluk z vozovky při brzdění.
 
Bezpečnost a odolnost byly základem návrhu tohoto nového brzdového řešení.
Elektromobily využívají kromě tradičního disipativního brzdění i regenerativní brzdění, což má za následek snížené používání třecích brzd. Postupem času to může mít za následek tvorbu rzi na součástech brzdového systému, které se nepoužívají, což naruší bezpečnost brzdového systému a zvýší náklady na údržbu. Cílem Brembo bylo vytvořit brzdovou sadu, která bude tichá a odolná vůči korozi a minimalizovat zbytkový odpor. Nejnovější řada destiček Brembo EV a kotoučů EV tyto potřeby splňuje a přenáší mnoho technologických inovací, materiálů a úprav, které společnost zavedla pro trh OE.
 
Brzdové systémy hrají klíčovou roli při utváření budoucnosti mobility a Brembo jako poskytovatel řešení vyvíjí nové a sofistikovanější produkty, které zlepší jízdní dynamiku této nové generace vozidel.
 
Sada Brembo Beyond EV Kit bude k dispozici v květnu 2022 v příslušných sadách s potaženými kotouči a speciálním třecím materiálem bez obsahu mědi s pozinkovanými nosnými deskami.
 
Nová Brembo Beyond EV Kit
Zásady ochrany osobních údajů">