12 října 2021

Uvedení nového stylu řady brzdových destiček Brembo Xtra

Nový vzhled brzdových destiček Brembo Xtra chce zvýraznit jedinečnost produktové řady.

Přední výrobce brzdových systémů Brembo oznámil nový styl brzdových destiček „Brembo Xtra“ pro sekundární trh. Tato řada destiček byla vyvinuta jako doplněk k řadě vrtaných a drážkovaných kotoučů pro sekundární trh a uspokojuje potřeby nadšenců sportovní jízdy, kteří vyžadují pohodlí a odolnost i při každodenním používání na silnici.
 
Uvedení nového stylu řady brzdových destiček Brembo Xtra
 
Vizuálně vylepšené brzdové destičky Brembo Xtra, které jsou v prodeji od června 2021, mají zcela nový vzhled s novou šedou vložkou s červeným potiskem destiček s logem „Brembo Xtra“. Tento nový design nahrazuje dosavadní laserové gravírování na třecím materiálu.
 
V souladu s vysokými standardy udržitelnosti společnosti Brembo jsou nové brzdové destičky dodávány v obalu, který je plně recyklovatelný. Tato další vrstva poskytuje obalu dodatečnou ochranu. Estetická změna provedení brzdových destiček spolu s novou podobou balení odlišuje řadu Brembo Xtra od všech ostatních řad společnosti a zdůrazňuje její mimořádné kvality.
 
Restyling of Brembo Xtra brake pad range unveiled
 
Řada brzdových destiček Brembo Xtra, která byla poprvé uvedena na trh v roce 2018, je speciálně navržena pro řady kotoučů Max a Xtra. Zahrnuje více než 100 čísel dílů včetně mnoha nejnovějších kompaktních, středních a sportovních vozů. Brzdové destičky jsou vyrobeny z materiálu BRM X L01, který byl techniky společnosti speciálně vyvinut. Je vyroben z více než 30 různých složek, které byly zkoumány a testovány v moderních výzkumných laboratořích společnosti Brembo.
Společnost Brembo dokázala tento inovativní materiál vyvinout díky svým zkušenostem v oblasti originálního vybavení (OE) a díky mnoha výkonným produktům, které vytvořila pro nejextrémnější podmínky brzdění. Mezi vlastnosti brzdových destiček Brembo Xtra patří vynikající reakce, pohodlí a výkon při vyšlápnutí pedálu a také zvýšená třecí stabilita, nižší opotřebení a čistší ráfky.
 
Brzdové destičky Brembo Xtra nového vzhledu mají schválení ECE R90, což znamená, že jsou plně kompatibilním náhradním dílem pro použití na silnici. U brzdových destiček Brembo Xtra s černou vložkou a nových destiček s šedou vložkou probíhá přechodná fáze, což znamená, že po dobu několika měsíců budou na trhu k dispozici obě varianty.
Zásady ochrany osobních údajů">