Jak pomocí funkce vyhledávání dílů Brembo identifikuji správný výrobek, který je kompatibilní s mým autem?

Italský Technický průkaz s poukazem a charakteristiky vozidla
Registračním dokumentu
Před zakoupením výrobku Brembo se ujistěte, že je kompatibilní s vaším vozem. Řekneme vám, jak to udělat.
 
Na vyhledání správných výrobků pro své auto budete potřebovat následující informace (nacházejí se v registračním dokumentu vašeho vozidla, viz obrázek): 
 
  • Výrobce
  • Model
  • Motor 
  • Výkon (kW)
  • Rok výroby
  • Alternativně pro vozidla registrovaná ve Velké Británii, Itálii, Francii a Německu můžete jednoduše použít SPZ svého vozidla nebo číslo kódu KBA.
 
Když budete mít tyto informace, vyberte vyhledávací filtr „Vozidlo“ a zadejte požadované informace. Případně zvolte filtr vyhledávání podle „SPZ“.
 
Pokud používáte filtr vyhledávání „Vozidlo“, můžete vyhledávání ještě zpřesnit výběrem možnosti „Pokročilé vyhledávání“. Tato funkce vyhledávání umožňuje zúžit výsledky na konkrétní nápravu (přední/zadní), značku (Brembo, AP, BREC) nebo kategorii výrobku (kotouče, destičky, bubny atd.) nebo vyhledávat pouze mezi novými díly.

Po dokončení vyhledávání se zobrazí stránka se seznamem všech katalogových čísel náhradních dílů Brembo kompatibilních s vaším vozem, které jsou rozděleny podle kategorií. 
 
Nyní se pozorně podívejte na poslední sloupec v tabulce pod nadpisem „Informace o vozidle“. Tento sloupec obsahuje důležité informace pro výběr správného čísla dílu, jako například číslo PR, čísla ORGA, kompatibilní rozsahy údajů o vozidle (např. -> 54824556, 54824557 ->), informace o dostupnosti sportovních balíčků (-/+ sportovní balíček) atd.
Sloupec pro informace o vozidle
Sloupec „Informace o vozidle“
 
 
Aby brzdová soustava fungovala správně, je nezbytné, abyste si vybrali správný výrobek pro své auto. Ujistěte se, že jste vybrali správný kód dílu.
 

Je ještě něco, na co se chcete zeptat?

Kontaktujte tým technické podpory Brembo. Naši technici se vám ozvou co nejdříve!
Návrat na seznam
Jak si vybrat správný výrobek
Přečtěte si následující článek
Co jsou čísla PR a ORGA?
Zásady ochrany osobních údajů">