Jsou náhradní díly Brembo zaměnitelné a kompatibilní s komponenty originálního vybavení?

Všechny náhradní díly Brembo jsou OE ekvivalentní v souladu s nařízením ES 461/2010, což znamená, že jsou zcela vyměnitelné a kompatibilní s originálními komponenty ve vašem automobilu.
 
Náhradní díly Brembo pro vaše auto jsou ekvivalentem původního vybavení, což znamená, že se dají použít na výměnu příslušného originálního komponentu. Je to v souladu s nařízením ES 461/2010, které povoluje použití ekvivalentních komponentů OE na údržbu vozidel i během záruční doby, aniž by byla dotčena platnost samotné záruky.

Společnost Brembo, která se může pochlubit více než 50-letými zkušenostmi jako partner nejprestižnějších výrobců automobilů na světě, vyvíjí a vyrábí své výrobky pro segment Aftermarket se stejnou péčí a precizností, které věnuje originálním náhradním dílům.

Všechny výrobní závody Brembo, kde se vyrábějí OE výrobky a náhradní díly, jsou schválené příslušnými výrobci automobilů.

Od návrhu a technického provedení až po odlévání, od obrábění po distribuci a od vývoje směsí třecích materiálů až po lisovací proces, společnost Brembo podrobně sleduje všechny fáze výrobního procesu, aby zajistila, že její výrobky plně vyhovují nejpřísnějším normám kvality předních světových výrobců automobilů.
 
Výrobní závod Brembo s vyobrazením montážní linky a používaných strojů

Je ještě něco, na co se chcete zeptat?

Kontaktujte tým technické podpory Brembo. Naši technici se vám ozvou co nejdříve!
Návrat na seznam
Jak si vybrat správný výrobek
Přečtěte si následující článek
Osvědčení o homologaci pro řadu brzdových kotoučů Brembo Max a Brembo Xtra
Zásady ochrany osobních údajů">