Výrobky Brembo online. Jak rozpoznat autorizované prodejce

Před zakoupením výrobku Brembo se vždy ujistěte, že je kompatibilní s vaším vozem.
Kromě běžných kanálů (distributoři, prodejci náhradních dílů a servisy) jsou výrobky Brembo běžně dostupné i online.
Zde však vyvstává otázka: jsou to skutečně originální výrobky nebo jsou to jejich napodobeniny? Jak si mohu být jist, že kupuji originální výrobek Brembo?
 
Logo autorizovaného dealera Brembo
 
Logo „Oficiální prodejce Brembo“ a obrázky výrobků.
 
Logo „Oficiální prodejce Brembo“ je zárukou, že prodejce, od kterého nakupujete, je autorizovaný společností Brembo. Pro další potvrzení toho, že stránka, na které zvažujete nákup provést, je legitimní, zkontrolujte zobrazené obrázky výrobků Brembo a technické informace obecně by měly shodovat s obrázky a informacemi zobrazenými na webové stránce www.bremboparts.com (oficiální katalog výrobků Brembo pro trh s náhradními díly).
 
Co když logo není uvedeno nebo obrázky liší?
 
Mějte na paměti, že i když obrázky a technické specifikace zobrazené na webových stránkách prodejce nesouhlasí zcela s obrázky a technickými specifikacemi na webových stránkách www.bremboparts.com, nemusí to nutně znamenat, že výrobek není originálním výrobkem společnosti Brembo.

Pokud na webové stránce prodejce není zobrazeno logo „Brembo Official Dealer“, může to vyvolat pochybnosti o tom, zda prodejce skutečně patří do autorizované sítě Brembo. To však nutně neznamená, že výrobky Brembo prodávané tímto prodejcem nejsou originální nebo jsou to napodobeniny. Může jít prostě o prodejce, který koupil výrobky Brembo od autorizovaného distributora, ale neklade velký důraz na zajištění spokojeného a bezpečného nakupování pro své uživatele.

Pokud si stále nejste jisti prodejcem, od kterého uvažujete o koupi výrobků Brembo, nebo chcete nahlásit podezřelou aktivitu či webové stránky, kdykoliv nás kontaktujte zde!
 

Je ještě něco, na co se chcete zeptat?

Kontaktujte tým technické podpory Brembo. Naši technici se vám ozvou co nejdříve!
Návrat na seznam
Poprodejní služba
Přečtěte si následující článek
Rozpoznejte originální výrobky
Zásady ochrany osobních údajů">