Logo Brembo Upgrade

Jarruneste

Sopii kaikkiin olosuhteisiin

 

Luotettava ja korkealaatuinen

Brembo | SPORT | EVO 500++ -jarruneste sopii kaikkiin olosuhteisiin ja kaikenlaiseen ajoon normaalista päivittäisestä ajosta harrastustason rata-ajoon.
 
Luotettava ja laadukas jarruneste, joka parantaa poljintuntumaa ja pitää jarrutustehon tasaisena eikä edellytä täyspainoiseen rata-ajoon tarkoitetun jarrunesteen tiheitä tarkastusvälejä.
Kehitetty intomielisille moottoriurheilun harrastajille
  • Tuote soveltuu jarrujärjestelmiin, joissa käytetään ei-mineraalipohjaisia nesteitä.
  • Kehitetty täyttämään vaativien motoristien odotukset.
  • Ylittää yhdysvaltalaisten standardien FMVSS 116 DOT 3 ja DOT 4 sekä standardien SAE J1703, SAE J1704 ja ISO 4925 (luokat 3 ja 4) vaatimukset.
  • Yhteensopiva muiden edellä mainittuja standardeja vastaavien DOT 3-, DOT 4- ja DOT 5.1 -jarrunesteiden kanssa.
Turvallisuussyistä jarruneste on suositeltavaa vaihtaa vähintään kerran vuodessa. Ei sovellu ajoneuvoihin, joissa käytetään mineraaliöljyjä. Väri vaihtelee läpinäkyvästä pihkanväriseen. Kun uutta jarrunestettä kaadetaan vasta avatusta pullosta, sen väri voi poiketa edellä mainitusta mutta ominaisuudet ovat samat.


Lataa käyttöturvallisuustiedotteet
SPORT | EVO 500++ -jarrunesteen pakkaus
 
Custom-ryhmän logo
Moottoripyörien tuunaajat eivät jätä mitään sattuman varaan, ja tämä koskee myös vaatetusta ja kypärää. Tiukka keskittyminen yksityiskohtiin ulottuu myös moottoripyörän varaosiin. Heidän valintansa ovat kaukana heräteostoista. Ne perustuvat markkinoilla olevien vaihtoehtojen tarkkaan analysointiin ja samanhenkisten neuvoihin ja näkemyksiin. Katseen kiinnittäminen ainutlaatuiseen ja mahdollisimman viimeisteltyyn tyyliin ei saa kuitenkaan vetää huomiota pois siitä tosiasiasta, että kyseessä on jarrujärjestelmän komponentti. Toisin sanoen, suorituskykyä ja luotettavuutta ei pidä aliarvioida. Brembon Custom UPGRADE -sarjan tuotteet tarjoavat parasta tällä asteikolla.
Road-ryhmän logo
Moottoripyörää päivittäin maatiellä ajavien tarpeet ovat erilaiset kuin rata-ajokuskien. Liikenne ja tienpinnan olosuhteet, mutta myös mutkaiset tiet ja jopa sää vaikuttavat moottoripyöräilijän mielialaan. Käyttötarkoitukseensa varta vasten suunniteltu jarrujärjestelmä on omiaan lisäämään kaksipyöräisellä ajamisen nautintoa. 
Suorituskyky on aina tärkeä mutta kuitenkin toissijainen verrattuna luotettavuuteen, tehokkuuteen kaikissa ympäristöissä sekä kestävyyteen ja ajomukavuuteen. Brembon Road UPGRADE -sarjan tuotteissa toteutuvat nämä kaikki.
Road racing -ryhmän logo
Superbike-luokan kisoihin osallistuvat tietävät, että ennen kuin lähdetään hakemaan lisää tehoa ja vääntöä, jarrujärjestelmän on pystyttävä varmistamaan maksimaalinen jarrutusteho. He tietävät myös, että jopa parhaiten toimivissa järjestelmissä on huomattavasti parantamisen varaa. Ratkaisu tähän löytyy Brembo UPGRADE Racing -sarjasta.
Sarja perustuu Brembon kokemukseen kilpailuradoilta ympäri maailmaa. Todisteena tästä ovat 500-kuutioisten MotoGP-luokan 33 ja World Superbiken 30 maailmanmestaruutta Brembon osilla varustetuilla pyörillä.
Off-Road-ryhmän logo
Maastoajossa nopeudet ovat alhaisemmat, pyörä painaa vähemmän, alusta on epätasainen, eikä mutaisella radalla tarvita samaa jarrutustehoa kuin asfaltilla ajettaessa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että jarrujärjestelmä olisi maastoajossa vähemmän tärkeä kuin radalla tai maantiellä ajettaessa.
Päin vastoin, ulkoiset tekijät, kuten hiekka, ruoho ja muta asettavat haasteita jarrujärjestelmälle, jonka komponenttien on näin ollen oltava ehdottoman luotettavia. Alhainen paino ja ajotuntuma ovat olennaisia ja juuri niitä ominaisuuksia, jotka löytyvät kaikista Brembon UPGRADE Off-Road -sarjan tuotteista.
Tietosuojakäytäntö">