AP- ja Breco -tuotemerkit

Historia täynnä luovuutta ja menestystä

AP-logo Breco-logo
Erinomainen suorituskyky kaikissa sääolosuhteissa
Turvallisuus taataan testeissä, jotka suoritetaan testipenkeissä ja tiellä, simuloiden erilaisia ajo-olosuhteita. Tuotteet laitetaan tuotantoon vasta sitten, kun vaadittu laatu on saavutettu.
AP, maailmanmarkkinoiden huipputuotemerkki
AP on huipputuotemerkki autojen jarrujärjestelmien ja komponenttien maailmanmarkkinoilla ja se on tae erinomaisesta tuotteesta sekä laadun että suorituskyvyn osalta.
Sen oman tutkimus- ja kehitystoiminnan avulla yhtiö, AP-tuotemerkin kanssa, pyrkii saavuttamaan huippulaatuisia tuotteita, jotka tarjoavat paremman suorituskyvyn jälkimarkkinoille, hyötyen kokemuksesta ja menestyksestä, joka on saavutettu urheilukilpailujen ääriolosuhteissa.
Breco, omistettu jälkimarkkinatuotteille
Breco on Brembo-ryhmän tuotemerkki, joka keskittyy jarrulevyjen ja jarrurumpujen jälkimarkkinamyyntiin. Kaikki Breco-tuotteet on suunniteltu ja valmistettu siten, että ne täyttävät tiukimmat tärkeimpien ajoneuvovalmistajien eritelmät kuten myös tiukimpien kansainvälisten standardien vaatimukset. Breco-jarrulevyt on sertifioitu alkuperäisiksi tai alkuperäistä vastaaviksi.
AP- ja Breco-merkkien pakkaus ja jarrulevyt
Tietosuojakäytäntö">