It's possible that some of this content has been automatically translated.
Logo Brembo Upgrade

Calipers

Kevyt ja kaunis

Cluster Road

Upea ulkonäkö ja päivittäinen ajamisen ilo

Julkisille teille sallittujen moottoripyörien kaikki jarrusatulat ovat vuosikymmenten ajan olleet lähes samanlaisia, pieniä eroja on nähty ainoastaan muodossa ja koossa. Tämän staattisen tilan ravisteluun tarvittiin Brembo, joka teki sen rata-ajon osaamisensa ansiosta kehittäen jatkuvasti pienempiä jarrusatuloita ominaisuuksilla, jotka koosta huolimatta varmistavat erinomaisen suorituskyvyn. Brembo UPGRADE -jarrusatuloita ei voi sekoittaa muiden merkkien tuotteisiin eikä ainoastaan niiden isolla kirjaimilla kaiverretun logon vuoksi. Jarrusatulat on suunniteltu varta vasten silmäniloksi, mutta myös tekemään päivittäisestä ajosta mukavampaa. Muoto ja substanssi, ulkonäkö ja ominaisuudet kulkevat käsi kädessä. Sinun tarvitsee vain haluta sitä.
Keveys ja jäykkyys ovat aina olleet jarrusatulan tärkeimpiä ominaisuuksia, sillä ne kuuluvat jousittamattomaan massaan, joka vaikuttaa jarrutuksen lisäksi myös suunnanvaihtoihin ja kiihdytykseen. Näitä ominaisuuksia ei ole koskaan helppo yhdistää täydellisesti, mutta Brembolle se on onnistunut useita kertoja.
Moottoripyörän Systema-jarrusatula
Stylema-jarrusatulat
Stylema-jarrusatulan runko on 9 % kevyempi aikaisempiin yhtä jäykkiin malleihin verrattuna. Se varmistaa ylivoimaisen ja jatkuvan suorituskyvyn ajan kuluessa. Keskimääräinen kitkakerroin on 11 % suurempi uudesta materiaalista valmistetun jarrupalan ansiosta.
Panostus komponenttien muotoilun tutkimukseen (selkeä osoitus tästä on keskiosan innovatiivinen aukko) on laskenut jarrunesteen lämpötilaa 10 % varmistaen tehokkuuden säilymisen ajan kuluessa. Toiminnan varmistamisen lisäksi Stylema-jarrusatulan tyyliominaisuudet vastaavat Supersport-moottoripyörien komponentteja.

Vaihtoehdot
Paremman suorituskyvyn ja turvallisuuden varmistavat myös muut 4-sylinteriset, yksiosaiset, alumiinista valmistetut Brembo UPGRADE -etujarrusatulat. Vaikka M-50 luotiin Brembon 50-vuotispäivän kunniaksi, 30 mm:n männillä varustettu jarrusatula on edelleen luokkansa kärjessä painon ja jäykkyyden osalta, samoin kuin M-4, joka on vähän painavampi 34 mm:n mäntien vuoksi.
Moottoripyörän GP-jarrusatula
GP-jarrusatulat
Grand Prix -tason teho ja tasainen suorituskyky
Jos ajat julkisille teille hyväksyttyä moottoripyörää ja haaveilet samalla MotoGP:stä, tarvitset GP4-MS-jarrusatulan. Tämä Premier-luokan jarrusatulan inspiroima komponentti kirjoittaa uusiksi maantieajoon tarkoitettujen jarrusatuloiden säännöt ja on suorituskyvyltään lähes verrannollinen maailman tärkeimmissä kilpailuissa käytettäviin jarrusatuloihin.

GP4-MS
Kuten MotoGP:ssä käytettävien Brembo-jarrusatuloiden, myös GP4-MS:n suunnittelussa
on hyödynnetty topologista optimointia painon alentamiseen työstämällä satula yhdestä alumiiniaihiosta.
Korkean lämpötilan kestävyys on parempi kuin valutuotteella, mikä tarkoittaa parempaa suorituskykyä.

Myös GP4-MS on pinnoitettu nikkelillä kuten rata-ajon jarrusatulat, mutta siinä on kaksi tiivisterengasta (yksi männän sisällä ja toinen pölysuojuksena).
Se ei näin ollen edellytä rata-ajon jarrusatuloiden vaatimaa säännöllistä tarkastusta. ​
 
 
GP4-RS 
 
GP4-RS
Myös GP4-RS-jarrusatulat edustavat merkittävää päivitystä vakiojärjestelmään. Tämäkin jarrusatula valmistetaan yhdestä kappaleesta edistyneellä valutekniikalla asentaen männät jäähdytysripojen ympärille. Radiaaliset jarrusatulat GP4-RB ja GP4-RX sen sijaan valmistetaan kahdesta kappaleesta, niiden runko on kokonaan alumiiniseosta ja kummassakin on neljä mäntää. Takajarruun suosittelemme GP2-CR- ja GP2-SS-jarrusatulaa, jotka kumpikin on valettu kahdesta aihiosta, ja kummassakin on kaksi 34 mm:n mäntää. Molemmat tarjoavat hyvän yhdistelmän keveyttä ja jäykkyyttä.
 
GP4-MS
 
GP4-MS (evällinen)
Brembo GP4-MS - jarrusatula, joka on syntynyt radalla tietä varten, yhdistää alumiiniaihiosta veistetyn rakenteen ja monobloc-tekniikan. Erikoisprosessi mahdollistaa vahvempien materiaalien käytön, joilla on paremmat mekaaniset ominaisuudet myös äärimmäisissä käyttöolosuhteissa. GP4-MS-mallistoa laajennetaan uudella versiolla, jossa on 100 mm:n kiinnitys.
 
Etuosan kyljessä on neljä alumiinimäntää, mikä maksimoi järjestelmän jäykkyyden. Erityinen piirre on tuuletusripojen käyttöönotto ulkokuoressa jarrujärjestelmän paremman lämmönvaihdon ja paremman jäähdytyksen hyväksi.
Sovellusluettelo saatavilla pian.
Moottoripyörän P4-40C-jarrusatula
GP4-MOTOGP
GP4-MOTOGP
GP4-MotoGP-jarrusatula, joka on syntynyt radalta tielle, sopii täydellisesti nykypäivän moottoripyörien ja vaativimpien rataharrastajien tarpeisiin. 
Aivan kuten MotoGP:n ja SBK:n ammattikuljettajien käyttämät Brembo-jarrusatulat, tämä uusi monobloc-jarrusatula on veistetty alumiiniaihiosta, evästä, nikkelipinnoitetulla käsittelyllä ja uudella muotoilulla. 
GP4-MotoGP-jarrusatula on johdettu MotoGP:ssä kehitetystä tekniikasta ja hyödyntää jarrupalojen diagonaalista liukumista jarrutusmomentin lisäämiseksi samalla vipuun kohdistetulla voimalla ennennäkemättömän suorituskyvyn saavuttamiseksi.
Erityistä huomiota kiinnitettiin tuuletusripojen käyttöönottoon ulkokuoressa ja uusiin kilpamäntiin, jotka molemmat parantavat lämmönvaihtoa jarrujärjestelmässä ja edistävät jäähdytystä. Yhtä tärkeää on viimeisimmän Brembo GP4-MotoGP - jarrusatulan huomiota herättävä muotoilu, jota korostaa edelleen nikkelipintainen viimeistely, joka antaa jarrusatulalle kirkkaamman ja tasaisemman ulkonäön.
Sovellusluettelo saatavilla pian.
Aksiaaliset jarrusatulat
perinteiset mutta eivät vielä aikansa eläneet
Aksiaalisten jarrusatuloiden vannoutuneet suosijat löytävät ratkaisun klassisesta P4-40C-satulasta, jossa on neljä 30 ja 34 mm:n mäntää, musta anodisoitu viimeistely ja punainen logo sekä 40 mm:n säätöpoikkeama.
Vaihtoehto P4-40C:lle on P4-40R, jossa on myös sintratut palat, sama koko ja sama mäntien lukumäärä. Alumiinista valetut P2-RS84 ja P2-CB84 on tarkoitettu takajarruun, niissä on kaksi 34 mm:n mäntää ja säätöväli 84 mm.
Tietosuojakäytäntö">