18 lokakuuta 2018

2008 - 2018: Brembo-jarrupalat täyttävät 10 vuotta

Jälkimarkkinoiden ensimmäinen Brembo-jarrupala on saavuttanut 10-vuotisen kehityskaaren... kaikkein intohimoisimmille autoilijoille!

Suuret tarinat tehdään kaksin voimin. Tänä vuonna Brembo juhlistaa ensimmäisen jälkimarkkinoilla myydyn jarrupalan 10-vuotispäivää, jonka yritys haluaa omistaa kaikille asiakkailleen ja yhteiselle intohimolle moottoreihin. Näiden vuosien kehitys ei ole pelkästään tutkimuksen ja kehityksen tulosta: valikoiman monipuolistamiseksi, jakelumaiden ja tuloksen lisäämiseksi on olennaista palaute niiltä, jotka käyttävät Brembon työn tulosta päivittäin. Vuonna 2008 tämä aito luottamussuhde sai yrityksen laajentamaan varaosamarkkinoille tarjottua tuotevalikoimaa ensimmäisellä jarrupalalla, joka vielä tänäänkin on yrityksen kehityksen ytimessä. 
 
 
2008: Ensimmäinen Brembo-jarrupala syntyy

Kestävä suhde perustuu perussääntöön: saadakseen tulee myös antaa. Tästä syystä Brembo päätti kymmenen vuotta sitten tuoda markkinoille uuden tuotteen jarrulevyjen perinteiseen jälkimarkkinoiden tarjoomaan - ensimmäisen Brembo-jarrupalan. Brändin positiivisen maineen ja aiempina vuosina rakennetun uskollisen asiakasverkoston ansiosta markkinoiden vastaus ylitti odotukset innoittaen kasvua, joka on edelleen Brembon liiketoiminnan ytimessä. Liiketoiminnan kasvun myötä jarrulevyjen ja -palojen tuotantoa on voitu kasvattaa ja jakelua laajentaa uusille markkinoille vuosi vuodelta kattaen nyt yli kahdeksankymmentä maata ympäri maailman. Kymmenen vuotta kehitystä ilman jarruja (kuvannollisesti sanottuna!), joiden aikana Brembo on jatkanut valikoimansa päivittämistä siirtyen jarrulevyjen tuottajasta jarrujärjestelmien todelliseksi ammattilaiseksi. Jarrupalat, UV-teknologialla pinnoitetut jarrulevyt, rummut, urheilulliset jarrulevyt, kaksiosaiset jarrulevyt, jarrusatulat, jarrurummut, jarrusylinterit sekä hydrauliset komponentit, voiteluaineet ja jarrunesteet. Jokainen komponentti on suunniteltu sopimaan yhteen täydellisesti jarrulaitteiston muiden elementtien kanssa, minkä ansiosta asiakas saa täyden hyödyn irti Brembon tuotteista. Yhä kokeneempien autoilijoiden tarpeiden tyydyttämiseksi Brembo on kehittänyt innovatiivisia ratkaisuja luottaen kehityslaatuun ja lisäämällä edistyksellisiä teknisiä yksityiskohtia. 
 
Valikoima, liiketoiminta ja... intohimo kasvavat

Näiden kymmenen vuoden aikana myös jokin muu kuin valikoiman monipuolisuus on muuttunut. Yhdessä Brembon kanssa myös autoilijoiden renkaisiin liittyvän maailman asiantuntemus ja intohimo ovat kasvaneet. Siksi Brembo onkin todennut, että luottamussuhteen vahvistamiseksi sen tulee kääntyä yhä tietoisempien, osallistuvien ja laatua, turvallisuutta, mukavuutta ja suorituskykyä silmällä pitävien autoilijoiden puoleen. Tästä sai alkunsa niin kutsutun “X-tekijän” etsintä, jonka tavoitteena oli lisätä tuotteeseen parhaat kehitysvaiheessa havaitut ominaisuudet. Ensimmäiset askeleet tällä segmentillä otettiin esittelemällä aukolliset Brembo Max -jarrulevyt vuoden 2000 alkupuolella, ja vuonna 2016 rei'itetty Brembo Xtra -jarrulevy. Nämä kaksi tuotetta on suunniteltu autoilijoille, jotka rakastavat urheilullista ajoa, ja pitävät kiinni autonsa suorituskyvystä tinkimättä kuitenkaan mukavuudesta ja ajoturvallisuudesta.
 
 
 
2018: X-tekijä Brembo Xtra -jarrupalassaa
 
Asiakkaiden uusien odotusten täyttämiseksi Brembo esitteli vuoden 2018 Automechanika Francoforte -messuilla uusimman jarrupalansa Brembo Xtra, joka täydentää täydellisesti urheilullisia Xtra- ja Max-jarrulevyjä. Näiden kolmen tuotteen yhdistelmästä on syntynyt valikoima “Gamma X”, joka ilmentää tuhansien testiajokilometrien, vertailutestien ja Brembon teknikoiden jatkuvan tutkimuksen tuloksena saavutettua tekijää. Uusi jarrupala on valmistettu erikoismateriaalista, joka koostuu yli 30 erilaisesta komponentista. Tämä seos on täydellinen Xtra- ja Max-jarrulevyjen suorituskyvyn tehostamiseen sekä poljintuntuman että mukavuuden ja kestävyyden osalta tuottaen hiljaisen jarrutuksen. Korkea kitkakerroin mahdollistaa vakaamman ja tukevamman jarrutuksen kaikissa lämpötilaolosuhteissa vaikuttamatta tuotteen kilometrimäärään ja vähentämällä levyn kulumisen minimiin.
 
 
 
Uudet Brembo Xtra -jarrupalat ovat saatavissa markkinoilla vuoden 2019 ensimmäisellä neljänneksellä..
Tietosuojakäytäntö">